Wonen om te leven.

Vandaag, morgen en overmorgen

Wij zijn Fijn Wonen

 

Een woning is meer dan een paar muren en een dak. Wonen gaat over het vinden van een ruimte waarin je je thuis voelt, waar je zorgeloos kunt leven en waar genoeg financiële ruimte overblijft om leuke dingen te doen. Bij Fijn Wonen begrijpen we dat. Wij gaan zelfs een stap verder: wij geloven dat wonen niet alleen gaat over het vinden van fysieke, mentale en financiële ruimte op dit moment, maar ook over het behouden van ruimte voor toekomstige generaties.

 

Wij streven naar een fijn leven voor vandaag, morgen en overmorgen. Daar is een nieuwe aanpak voor nodig. Een aanpak waarmee we inspelen op de marktomstandigheden van nu én voorbereid zijn op de toekomst. Voorbereid wonen, noemen we dat. Met onze voorbereide woningen is er vooraf al heel wat werk verricht, zodat we tijdens het afleveren snel (en dus betaalbaar) te werk kunnen gaan. Ze geven ons niet alleen een letterlijke, maar ook een figuurlijke voorsprong: ze maken ons voorloper op het gebied van duurzaamheid. Met onze woonproducten blijven we innoveren, grenzen verleggen en – als het even kan – anderen inspireren om met ons mee te doen.  

 

Praten wij over wonen, dan hebben we het over het leven van mensen. En hoewel dat misschien logisch klinkt, willen wij dat je dat in alles voelt. Onze verantwoordelijkheid stopt niet wanneer een woning is afgeleverd. Het leven begint dan immers pas. Door onze oren te spitsen, in gesprek te gaan met bewoners en onze slimme technologieën te gebruiken, maken we hun leven zo fijn mogelijk.

 

Verschil maken doe je niet alleen. We streven ernaar om samen met opdrachtgevers en (toekomstige) bewoners te werken aan de wijk van de toekomst. Waarin technologie niet alleen wordt ingezet om het leven slimmer en duurzamer te maken, maar ook om anderen daarvan mee te laten profiteren.

 

Dat is fijn voor iedereen. 

Betaalbaar

Door onze slimme productiemethode die wij volledig zelf beheren en onze energiezuinige keuzes leveren wij kwaliteit tegen een fijne prijs.

  • Wij leveren Nul-op-de-Meter (NOM)- woningen die EPV-proof zijn. Zo verdien jij je investering snel weer terug. 
  • Door ons beproefde ontwikkelings- en bouwproces - snel, kant-en-klaar en gestandaardiseerd - kunnen we de kosten laag houden.  
  • Wij leggen een sterke focus op het verlagen van de Total Cost of Ownership, het totale kostenplaatje.

Comfortabel

Onze woningen zijn niet alleen goed geïsoleerd en energiezuinig, maar dankzij luxe elementen, waaronder dakramen, vloerverwarming, hangend toilet en vorstvrije buitenkraan bovenal comfortabel.

  • Wij leveren een behaaglijke en lichte woning door onder meer vloerverwarming, luxe voorzieningen en veel raampartijen. 
  • Door onze woningen goed te isoleren en energiezuinig in te richten, kunnen we de energierekening zelfs terugbrengen tot €0.  
  • Voor sociale huur, beleggershuur en koop bieden wij verschillende afbouwpakketten. 

Toekomstbestendig

Dankzij fijne voorzieningen zijn onze woningen geschikt voor nu en voor later. En we kijken zelfs verder dan later: door slim gebruik te maken van energiebesparende en energieopwekkende voorzieningen houden wij rekening met onze volgende generatie.

  • Onze Nul-op-de-Meter-woningen zijn aardgasloos en aansluitbaar op de stadsverwarming. 
  • Wij bieden een levensloopgeschikte woning voor iedere leeftijd en voor elke levensfase. 
  • Wij doen doorlopend onderzoek naar de nieuwste trends om onze duurzame woningen continu te verbeteren.

Support & Zekerheid

Door onze woningen zelf te produceren garanderen wij leverzekerheid, snelheid en kwaliteit. Ook na aflevering blijven wij betrokken door bewonersconsulenten, energiecoaches, monitoring en een dashboard aan te bieden.

  • Wij geven een tienjarige prestatiegarantie af op de schil en de installaties. Daarmee garanderen wij de energieopbrengst voor de woningeigenaar. 
  • Wij helpen bewoners bij hun energieverbruik en energiekosten
  • Ons Fijn Wonen-servicenummer is altijd beschikbaar voor onderhoud- en reparatieverzoeken die we in eigen beheer afhandelen.