Corona maatregelen bij Fijn

Maatregelen coronavirus bij Fijn

Het coronavirus houdt Nederland volledig in zijn greep. Fijn en Van Wijnen hebben daarom maatregelen genomen om verdere verspreiding van het coronavirus te beperken.

We volgen de officiële richtlijnen van het kabinet, het RIVM, de GGD en het Protocol Samen veilig doorwerken van Bouwend Nederland. We proberen hier zo duidelijk mogelijk over te communiceren. De veiligheid en de gezondheid van onze medewerkers, onderaannemers, klanten, leveranciers, kopers en gebruikers staan voorop. Hieronder lees je wat onze maatregelen inhouden en wat dit mogelijk voor jou betekent. We hebben er alle vertrouwen in dat we deze periode samen goed doorkomen.

Voor onderaannemers, comakers en leveranciers

Het werk op de bouwplaatsen wordt voortgezet, waarbij alle maatregelen die van kracht zijn nageleefd dienen te worden. Het Protocol Samen veilig doorwerken van Bouwend Nederland vormt de basis. De maatregelen die wij hanteren staan in ons Protocol Bouwplaats en ons Protocol Vastgoedbeheer en Renovatie & Transformatie. Op naleving hiervan wordt toegezien. Ook buiten onze bouwplaatsen vragen we om maximale naleving van de coronamaatregelen.

Download het Protocol Bouwplaats voor je op onze bouwplaats komt.
of
Download het Protocol Vastgoedbeheer en Renovatie & Transformatie voordat je naar onze projectlocaties gaat.

Voor klanten

 • We zijn in staat om ons werk te blijven doen binnen alle gestelde kaders en richtlijnen. Daar waar dat niet kan, bekijken we per situatie welke alternatieve mogelijkheden we hebben. Dit vraagt een goede afstemming met jou als klant. Indien dit speelt, nemen we binnenkort graag contact met je op om hierover het gesprek aan te gaan.
 • We annuleren (deelname aan) alle bijeenkomsten en evenementen tot dinsdag 1 september 2020.
 • Medewerkers van wie de werkzaamheden dat toelaten, werken vanuit huis.
 • Onze kantoren zijn fysiek gesloten. Maar we werken gewoon door. We zijn telefonisch bereikbaar en maken voor overleg en afspraken gebruik van (online) communicatiemiddelen.
 • Binnenkomende meldingen en calamiteiten worden, voor tot zover dit mogelijk is, opgepakt. Sprake van een coronabesmetting of kwetsbare personen? Dan gaan onze collega’s niet naar binnen.
 • Onze collega’s die op de bouwplaatsen werken, in de fabriek en bij Vastgoedbeheer en Renovatie & Transformatie zetten hun werkzaamheden voort. Zij werken volgens strikte protocollen. Bij milde klachten, zoals neusverkoudheid, verhoging (< 38 graden), koorts (> 38 graden), hoesten en last van de luchtwegen, blijven ze thuis. Ook als iemand in het gezin koorts (> 38 graden) heeft.

 

Voor kopers

 • Ondanks dat het coronavirus in Nederland steeds verder om zich heen grijpt, kunnen we met een aantal maatregelen op de bouwplaatsen tot op heden doorwerken. Vanzelfsprekend houden we de berichten nauwlettend in de gaten voor het geval de maatregelen verder worden aangescherpt. 
 • Onze kopersbegeleiders/woonconsulenten werken vanuit huis en zijn het beste bereikbaar via e-mail (e-mailadres bij jou bekend).
 • Tot 1 september organiseren we geen kijkmiddagen.
 • We doen er alles aan om jou zo snel mogelijk en volgens afspraak van dienst te zijn. Het kan zijn dat hierin enige vertraging ontstaat door de getroffen maatregelen bij ons en/of bij onze samenwerkingspartners. We vragen hiervoor begrip.
 • Jouw woning leveren we op. Maar vanwege de corona-maatregelen gaat dit anders dan gebruikelijk. Hierover krijg je bericht van het projectteam.