Feestelijke aflevering eerste NOM woningen in Deinum

Feestelijke aflevering eerste NOM woningen in Deinum

Donderdag 17 oktober vond de feestelijke aflevering plaats van de eerste NOM-woningen van Wonen Noordwest Friesland aan De Spartaan in Deinum. Samen met de nieuwe bewoners werd geproost op een prettig en goed verlopen bouwproces.

Complimenten

Wethouder Nel Haarsma van gemeente Waadhoeke, directeur-bestuurder Rein Hagenaars van Wonen Noordwest Friesland en Fijn Wonen-directeur Menso Oosting spraken complimenten naar elkaar uit. Wethouder Haarsma noemde WNWF: “een corporatie met een warm hart voor leefbaarheid”. Rein Hagenaars is onder de indruk van het mooie product wat er nu staat. Menso Oosting sprak de wens uit dat de bewoners er ook echt comfortabel en betaalbaar gaan wonen en leven.

Op de foto v.l.n.r. de heer Hagenaars, mevrouw Haarsma en Menso Oosting

Kers op de taart

De kers op de taart van deze mooie projectafsluiting is de tevredenheid en het enthousiasme van de bewoners. Het was een gezellig feestje met een goede sfeer. De buren leerden elkaar (nog) beter kennen. Met een hapje en een drankje werd het een gezellige namiddag.

Nul op de Meter woningen

Begin april jl. is er gestart met de bouw van de woningen door Van Wijnen en net voor de bouwvak werden de woningen afgeleverd. Deze Nul op de Meter woningen van het woningtype 101 zijn geschikt voor kleine gezinnen en hebben twee slaapkamers en nog een berging op de verdieping. De witte aankleding boven de voordeur is een knipoog naar de welbekende Sint Janskerk in Deinum.