Fijn - Fijn voor projectontwikkelaars

Fijn voor projectontwikkelaars

In 15 dagen een fijne woning realiseren

Op zoek naar een snelle, efficiënte oplossing om duurzaam te bouwen met een hoog rendement? Dankzij onze Fijn Wonen-woningen krijgen projectontwikkelaars de mogelijkheid om betaalbare, comfortabele en toekomstbestendige woningen te realiseren. En dat in slechts vijftien dagen!

Meer weten?

Bel of mail ons

Wijk van de toekomst

Wij streven ernaar om samen met projectontwikkelaars te werken aan de wijk van de toekomst. Een wijk met een verscheidenheid aan kwalitatief hoogstaande woningen, waarin technologie niet alleen wordt ingezet om het leven slimmer en duurzamer te maken, maar ook om anderen daarvan mee te laten profiteren. We blijven innoveren, grenzen verleggen en - als het even kan - anderen inspireren om met ons mee te doen. Doe jij mee?

De voordelen op een rijtje

  • Doordat onze producten grotendeels vooraf en in eigen beheer geassembleerd worden, kunnen we onze producten binnen een zeer korte tijd afleveren
  • Door dit efficiënte productieproces’, houden wij grip op de kwaliteit, prijs en planning
  • Wij leveren ‘volledige’ producten. Dat houdt in dat we onze woningen afleveren inclusief alle ontwikkelactiviteiten en bijkomende kosten
  • Dankzij onze ‘slimme’ architectuurtools is elk ontwerp uniek én betaalbaar
  • Al onze woningen vallen onder de EPV-regelgeving, zijn NOM-ready en gasloos
  • Al onze woningen zijn standaard compleet. Dit houdt in dat alle benodigde elementen - en zelfs meer - aanwezig zijn
  • Leverzekerheid
  • Zelfs na aflevering van onze woningen, blijven wij support en zekerheid bieden. 

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Betaalbare projecten

Wij leggen een sterke focus op het verlagen van de Total Cost of Ownership, het totale kostenplaatje. Door ons beproefde ontwikkelings- en bouwproces - snel en gestandaardiseerd - kunnen we binnen een korte tijd een project van de grond tillen en de kosten laag houden.

Vanaf 1 juli 2020 moet alle nieuwbouw voldoen aan de eisen voor bijna energieneutrale gebouwen (BENG). Al onze woningen zijn standaard all-electric en kunnen zelfs, afhankelijk van de keuze van het energieconcept, nul-op-de-meter (NOM) en EPV-proof worden afgeleverd.

Op deze manier verdienen projectontwikkelaars snel hun investering terug. Bovendien voldoen onze woningen hierdoor zeer goed aan de BENG-eisen.

Tot slot verzorgen wij de complete afwerking van onze woningen, wat leidt tot een verlaging van zowel product- als proceskosten.

Comfortabele projecten

Wij leveren een behaaglijke en lichte woning met onder meer vloerverwarming, luxe voorzieningen en veel raampartijen. Door onze woningen goed te isoleren en energiezuinig in te richten, kunnen we de energierekening zelfs terugbrengen tot €0.

Alle Fijn Wonen-woningen worden geleverd met een zeer complete en luxe badkamer- en toilet. In koopwoningen kunnen bewoners hun eigen ‘droomkeuken’ laten plaatsen. Samen met een aantal gerenommeerde architecten hebben we een ‘slimme toolset’ ontwikkeld waarmee woningen per project volledig gepersonaliseerd kunnen worden. Denk aan verschillende kleuren baksteen, typen dakpan, gootafwerkingen en kozijnindelingen.

Met deze toolset hebben architecten een aantal architectuurpakketten samengesteld, zodat voor elk project en op iedere locatie een passende, projectspecifieke uitstraling kan worden gerealiseerd.

Door de mogelijkheid om luxe elementen toe te voegen, waaronder dakramen, vloerverwarming, hangend toilet en vorstvrije buitenkraan, zijn onze woningen niet alleen duurzaam en energiezuinig, maar vooral ook comfortabel.

Toekomstbestendige projecten

Fijn Wonen bouwt niet alleen voor de bewoners van vandaag, maar ook voor de bewoners van de toekomst. Dankzij fijne voorzieningen zijn onze woningen geschikt voor nu en voor onze volgende generaties.

Hoe we dat doen? Door ten eerste gasloze, energiezuinige en het liefst circulaire woningen op te leveren. Bij materiaalkeuzes letten wij op de herkomst en verwerking van het materiaal én wat er in de toekomst mee kan gebeuren. Inmiddels hebben wij onze eerste volledig modulaire en remontabele woning afgeleverd, het prototype van onze circulaire woning, opgebouwd in Gorredijk.

Onze circulaire woning is verplaatsbaar en dus volledig te recyclen. En onze afdeling Productontwikkeling blijft ontwikkelen, experimenten en onderzoeken. Onze voortgang meten wij middels de Building Circularity Index (BCI). Deze werkwijze vormt de basis voor een betrouwbaar en stevig advies. Benieuwd naar al onze projecten? Lees vooral verder.

Support en zekerheid

Onze verantwoordelijk stopt niet als de woning afgeleverd is. Dan begint het leven immers pas. Onze eigen woonconsulenten, die nauw samenwerken met het bouwteam, begeleiden bewoners bij energiezuinig en fijn wonen.

Bovendien bieden wij projectontwikkelaars de optie om voor een vast bedrag per jaar de prestaties van de woning te garanderen door een tienjarige prestatiegarantie af te geven op de schil en de installaties in de woning. Op deze manier garanderen wij de energieopbrengst voor de woningeigenaar.

Met behulp van monitoring houden wij de prestaties in de gaten. Deze prestaties zijn tevens voor bewoners inzichtelijk door een online dashboard beschikbaar te stellen. 

 

Zie jij kansen voor een nieuw project?

Fijn Wonen biedt inmiddels acht woningtypes voor nieuwbouw. Door variatie in de beukmaat, zijn er maar liefst twintig varianten verkrijgbaar. Dit zijn allemaal multifunctionele woningen, verkrijgbaar als tussenwoning, hoekwoning en twee-onder-een-kapwoning.

Samen met een aantal gerenommeerde architecten hebben wij een slimme toolset van ‘ingrediënten’ ontwikkeld. Met deze toolset kan voor elk project een passende projectspecifieke uitstraling worden gerealiseerd. Al deze ‘architectuuropties’ hebben wij verwerkt in de door ons ontwikkelde ‘plandesigner’.

Zie jij kans om op dat ene braakliggende terrein een mooie nieuwbouwwijk te bouwen? Maak gebruik van onze plandesigner! Dit is een online tool waarmee in slechts een handomdraai complete woonwijken gecreëerd kunnen worden. In de verkennende- en ontwikkelfase van een bouwproces is het van groot belang de grote lijnen van een project in beeld te brengen.

Met onze plandesigner kun je woningen de woningen tot in detail ‘vormgeven’ en personaliseren en online een woonwijk tot leven brengen.

Laat bewoners hun droomhuis samenstellen

Zoals projectontwikkelaars hun eigen wijk online kunnen visualiseren, zo kunnen ook bewoners hun eigen droomhuis ‘online’ samenstellen. Met de woningconfigurator van Fijn Wonen krijgen bewoners de kans een woning volledig virtueel samen te stellen in 3D.

Zo ziet een bewoner meteen wat een uitbouw van 1,2 meter met een woning doet, welke afwerking voor de badkamer het beste past of hoe de meubels gepositioneerd kunnen worden.

Alle mogelijkheden worden direct visueel zichtbaar inclusief de prijzen. Zo is een bewoner meteen op de hoogte van de financiële gevolgen.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze woningen, heb je advies nodig of wil je de mogelijkheden doornemen? Onze medewerkers staan voor je klaar. Maak direct een afspraak!

Meer weten?

Bel of mail ons