Fijn - Fijn voor vastgoedbeleggers

Fijn voor vastgoedbeleggers

Investeren in toekomstbestendige woningen

Snel rendement van je belegging én bouwen aan de toekomst? Met Fijn Wonen bieden we beleggers de mogelijkheid om te investeren in betaalbare, comfortabele en toekomstbestendige woningen. Door al onze woonruimtes onder eigen dak grotendeels ‘vooraf’ te produceren met vaste co-makers, kunnen wij tijdens het afleveren snel en betaalbaar te werk gaan.

Meer weten?

Bel of mail ons

Zeker van levering en kwaliteit

Op deze manier borgen wij de leverzekerheid, snelheid en kwaliteit van de woningen. Zijn onze woningen afgeleverd? Dan blijven wij betrokken door professioneel advies, actieve ondersteuning, monitoring, een dashboard en energie-coaching aan te bieden aan onze bewoners.

Werken aan wijk van de toekomst

Wij streven ernaar om samen met projectontwikkelaars te werken aan de wijk van de toekomst. Een wijk met een verscheidenheid aan kwalitatief hoogstaande woningen, waarin technologie niet alleen wordt ingezet om het leven slimmer en duurzamer te maken, maar ook om anderen daarvan mee te laten profiteren. We blijven innoveren, grenzen verleggen en - als het even kan - anderen inspireren om met ons mee te doen. Doe jij mee?

De voordelen op een rijtje

  • Doordat onze producten grotendeels vooraf en in eigen beheer geassembleerd worden, kunnen we onze producten binnen een zeer korte tijd afleveren.
  • Door dit efficiënte productieproces’, houden wij grip op de kwaliteit, prijs en planning.
  • Wij leveren ‘volledige’ producten. Dat houdt in dat we onze woningen afleveren inclusief alle ontwikkelactiviteiten en bijkomende kosten.
  • Dankzij onze ‘slimme’ architectuurtools is elk ontwerp uniek én betaalbaar.
  • Al onze woningen vallen onder de EPV-regelgeving, zijn NOM-ready en gasloos.
  • Al onze woningen zijn standaard compleet. Dit houdt in dat alle benodigde elementen - en zelfs meer - aanwezig zijn.
  • Leverzekerheid
  • Zelfs na aflevering van onze woningen, blijven wij support en zekerheid bieden.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Investeren in betaalbare projecten

Door het tekort aan gekwalificeerd personeel en aannemers, stijgen de bouwkosten de komende jaren aanzienlijk. Bovendien toont onderzoek aan dat het tekort aan huurwoningen, met name voor starters op de woningbouw, alleen maar toeneemt.

Fijn Wonen speelt hier slim op in met een beproefd ontwikkelings- en bouwproces - snel en gestandaardiseerd - waardoor we leverzekerheid, snelheid en kwaliteit kunnen garanderen. Al onze woningen zijn standaard all-electric en kunnen zelfs, afhankelijk van de keuze van het energieconcept, nul-op-de-meter (NOM) en EPV-proof worden afgeleverd.

Door nul-op-de-meter als uitgangspunt te nemen, wordt de standaardisatie vergroot met verlaging van de prijs tot gevolg. Op deze manier verdienen beleggers hun investering snel terug.

Bovendien neemt de zekerheid over woonlasten voor de consument toe. Tot slot verzorgen wij de complete afwerking van onze woningen, wat leidt tot een verlaging van zowel product- als proceskosten.

Investeren in comfortabele projecten

Wij leveren een behaaglijke en lichte woning met onder meer vloerverwarming, luxe voorzieningen en veel raampartijen. Door onze woningen goed te isoleren en energiezuinig in te richten, kunnen we de energierekening zelfs terugbrengen tot €0.

Alle Fijn Wonen-woningen worden geleverd met een complete en luxe badkamer- en toilet. In koopwoningen kunnen bewoners naar eigen inzicht en keuze een keuken laten plaatsen.

Samen met co-makers hebben wij een ‘slim productenplatform’ ontwikkeld met gestandaardiseerde en geïndustrialiseerde bouwstenen. De gehele afwerking van onze woningen is opgenomen in dit productenplatform. Deze gestandaardiseerde compleetheid leidt tot een verlaging van zowel product- als proceskosten.

Bovendien kunnen al onze woningen volledig gepersonaliseerd worden dankzij onze ‘slimme toolset’. Met deze toolset hebben architecten een aantal architectuurpakketten samengesteld, zodat voor elk project en op iedere locatie een passende, projectspecifieke uitstraling kan worden gerealiseerd. Een bepaalde kleur baksteen, een ander type dakpan of specifieke kozijnindelingen? Er zijn talloze mogelijkheden.

Investeren in toekomstbestendige projecten

Fijn wonen is voor de mensen nu, maar ook voor de generaties na ons. Als dochteronderneming van Van Wijnen, bouwen we samen aan ruimte voor een beter leven. Daarbij zijn we ons zeer bewust van de negatieve impact die bouwen heeft op onze planeet, het klimaat en het welbevinden van mensen.

Die negatieve impact moeten we verminderen. En daarin lopen we graag voorop. Hoe we dat doen? Door ten eerste gasloze, energiezuinige en het liefst circulaire woningen op te leveren. Bij materiaalkeuzes letten wij op de herkomst en verwerking van het materiaal én wat er in de toekomst mee kan gebeuren.

Maar ook door te experimenteren met onconventionele toepassingen die vooruitlopen op de woonbehoeften van de toekomst.

Support en zekerheid

Onze verantwoordelijk stopt niet als de woning afgeleverd is. Dan begint het leven immers pas. Onze eigen woonconsulenten, die nauw samenwerken met het bouwteam, begeleiden bewoners bij energiezuinig en fijn wonen. Bovendien bieden wij investeerders de optie om voor een vast bedrag per jaar de prestaties van de woning te garanderen door een tienjarige prestatiegarantie af te geven op de schil en de installaties in de woning.

Op deze manier garanderen wij de energieopbrengst voor de woningeigenaar. Met behulp van monitoring houden wij de prestaties in de gaten. Deze prestaties zijn tevens voor bewoners inzichtelijk door een online dashboard beschikbaar te stellen.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze woningen, heb je advies nodig of wil je de mogelijkheden doornemen? Onze medewerkers staan voor je klaar. Maak direct een afspraak!

Meer weten?

Bel of mail ons