Bij Fijn delen we kennis, ervaring, talent en passie met elkaar, want door van elkaar te leren, worden we wijzer! Het lijkt ons daarom heel waardevol om dit in de toekomst ook met jou te doen.

Word onderdeel van de Fijn Gilde

Samen met andere medewerkers van woningcorporaties, projectontwikkelaars en beleggers nodigen we je graag uit om onderdeel te worden van onze Fijn Gilde. Dit is een groep waarmee we kennis delen tijdens kennissessies en waar wij ons als Fijn toe richten wanneer we onderzoek doen om onze producten en/of diensten aan de markt te toetsen. Aan de hand van bijvoorbeeld interviews of focusgroepen over een specifiek product of onderwerp komen we graag achter jouw mening. Uiteraard kan je hieraan elke keer vrijblijvend deelnemen, zodat het altijd in jouw agenda past.

Wil je meedoen? Fijn!

Meld je dan via onderstaande knop aan. Daarnaast zouden wij jou graag contacteren wanneer wij een onderzoek doen of een kennissessie voorbereiden? Ben je geïnteresseerd? Dan vragen we je om een korte enquête in te vullen, zodat je kenbaar kan maken waar jouw interesses en wensen liggen en hoe we deze (digitale) events het beste kunnen organiseren. Klik hiervoor op deze link: https://nl.surveymonkey.com/r/fijngilde

We gaan vervolgens met jouw input aan de slag om een inspirerende groep te creëren waar niet alleen wij, maar ook jij wat aan zult hebben!

Wil je meer informatie of heb je nog vragen? Mail dan gerust naar [email protected]

Word lid van de Fijn Gilde

Meld je hier aan