Een Fijne plek voor iedereen

Bij Fijn Wonen zijn we er niet alleen voor de lucky few, maar willen we iedereen in Nederland weer een kans geven op de woningmarkt. Daarom zorgen we er, met ons slimme productieproces, voor dat onze woningen en appartementen betaalbaar zijn voor corporaties, ontwikkelaars, beleggers en gemeenten - en daarmee dus ook voor woningzoekenden.

Want de woningmarkt mag dan ietsje afkoelen: door de opgelopen energiekosten, hogere hypotheekrentes, inflatie én schaarste is een woning vinden nog steeds lastig. Maar dat hoeft niet, want als wij samen nieuwe deuren openen, kunnen de bewoners dat binnenkort ook.

Altijd up-to-date

Benieuwd naar onze projecten en de ontwikkelingen rondom Fijn Wonen? Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Woningen Fijn Wonen
Woontoren
Woontoren Fijn Wonen

Zekerheid van begin tot eind

Onze betaalbare straten zijn samengesteld door gerenommeerde architecten. Ze zijn dus niet alleen betaalbaar, maar ook mooi en duurzaam. Met een veelzijdig assortiment en ruime keuze uit gevelstenen, -openingen, beukmaten en plattegrondtypen is er voor elke wijk een passend ontwerp te maken. Door ons slimme productieproces is daarbij niet alleen de uitstraling en prijs, maar ook de opleverdatum vooraf bepaald.

Meer weten?

Ben je werkzaam bij een gemeente, corporatie, belegger of ontwikkelaar en wil je meer weten over de mogelijkheden van Fijn Wonen? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze accountmanagers.