Fijn voor iedereen

Samen bouwen aan de toekomst

Fijn wonen in Woonpark Diepstroeten

30 woningen

Circulaire, nul-op-de-meter-woningen

Nul op de meter

De energieneutrale woonwijk van de toekomst

Toekomstbestendig

Fijn wonen, nu en later

Comfortabel

Fijn, duurzaam en betaalbaar wonen

Snel

Alle woningen zijn in een strak proces gerealiseerd

"Wij geloven echt in het product van Fijn Wonen"

“We kunnen nog heel wat leren over duurzaamheid, hoor. Schoorvoetend gaan we door”, lacht Manager Vastgoed Rob Hoogeveen bescheiden. Maar ondertussen maakt woningcorporatie Actium flinke stappen. Sprongen, durven we zelfs te beweren. Innovatief, data gedreven, een tikkeltje gewaagd, met oog voor de bewoners en bovenal: milieubewust en toekomstbestendig.

“Ons doel is mensen een thuis voor nu en voor later te bieden.” Misschien is die missie nou precies de reden waarom het zo goed werkt tussen Actium en Fijn Wonen. “Tja, misschien lijken we best een beetje op elkaar.”

    Bekijk de video door op de afbeelding te klikken.

Meer projecten

Fijn Wonen in Monster

Op een steenworp afstand van het strand, leverde Fijn Wonen tien betaalbare, duurzame en toekomstbestendige eengezinswoningen af. Alle woningen, die gebouwd werden in opdracht van woningbouwcorporatie Arcade, zijn volledig elektrisch en zeer comfortabel.

Fijn Wonen in Assen

De vijftien betaalbare, duurzame nieuwbouwwoningen die Fijn Wonen onlangs afleverde in Woonpark Diepstroeten, liggen midden in een idyllische, groen omgeving. Diepstroeten is de eerste woonwijk waar het mogelijk is een energieneutraal nieuwbouwhuis van Fijn Wonen te kopen.

Fijn Wonen in Gorredijk

In opdracht van woningcorporatie Elkien verduurzaamde Fijn Wonen veertig woningen. Het straatbeeld van de Heerenacker in Gorredijk is flink opgefrist met prachtige duurzame, energieneutrale nul-op-de-meter-woningen die binnen zeer korte tijd afgeleverd werden.

Weten wat Fijn Wonen voor jou kan betekenen?

Neem contact op