Fijn voor iedereen

Samen bouwen aan de toekomst

“Het is de doorpakmentaliteit en innovatiedrang die Fijn Wonen uniek maakt”

Je hoeft maar over de drempel van de gemiddelde aanbieder van woningen te stappen en de termen ‘circulariteit’, ‘prefab’ of ‘duurzaamheid’ vliegen je tegemoet. Oók bij Fijn Wonen. “Maar ik geloof dat Fijn Wonen echt voorop loopt op dit gebied”, zegt Rick Kalksma, transactiemanager bij Amvest. “Fijn Wonen durft buiten de gebaande paden te denken en met grensverleggende oplossingen te komen die werken. Vastgoedbelegger Amvest en Fijn Wonen sloegen de handen ineen en bouwen samen aan een fijne leefomgeving in Lelystad. Een project dat smaakt naar meer. “Het volgende project staat al op de planning.” Meer weten over deze samenwerking? Lees dan het interview.

Meer projecten

Fijn Wonen in Assen

Aan De Hoeven in Assen verrijzen tweeëntwintig rijwoningen met het Fijn Wonen-label. De huizen zijn gasloos, duurzaam en helemaal klaar voor de toekomst. Genieten van de ruimte en de groene omgeving waar kinderen zorgeloos kunnen spelen. Ondertussen ligt het stadshart van Assen op slechts een kwartiertje fietsafstand.

Fijn Wonen in Monster

Op een steenworp afstand van het strand, leverde Fijn Wonen tien betaalbare, duurzame en toekomstbestendige eengezinswoningen af. Alle woningen, die gebouwd werden in opdracht van woningbouwcorporatie Arcade, zijn volledig elektrisch en zeer comfortabel.

Fijn Wonen in Fluitenberg

Aan de rand van het dorp Fluitenberg komt een gloednieuwe woonbuurt: De Vliethorst. Kenmerkend voor De Vliethorst is de verscheidenheid aan nieuwbouwwoningen en de prachtige omgeving met veel groen, water en natuur.

Weten wat Fijn Wonen voor jou kan betekenen?

Neem contact op