Artist Impression - Woonkamer + Keuken - Galerij GM303 - Nature

Oppervlakte en indeling

Voor de Galerij zijn er veel verschillende gebouwvormen mogelijk zoals een rechte vorm, L-vorm en U-vorm. De Galerij heeft minimaal 2 en maximaal 8 bouwlagen. Binnen het gebouw is een kern mogelijk met 1 of 2 liften. Daarnaast kan de bovenste laag met een setback geplaatst  worden zodat deze ruimte biedt voor een dakterras. Het is mogelijk om meerdere appartement types te combineren binnen één gebouw. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor een getrapte bouwvorm. 

 • Van ca. 50 m2 tot ca. 80 m2
 • 12 type appartementen, waarvan 4 types kopappartementen en 8 types midden appartementen
 • Verschillende plattegrondtypen en beukmaten te combineren binnen een gebouw en verdieping

 

Badkamer
Render van badkamer in appartement - Douche + wastafel + beige tegel
Render van badkamer in appartement - Douche + wastafel + grijze tegels

Sanitaire ruimtes

Fijn Wonen produceert zelf de sanitaire ruimtes (badkamer en toilet). Deze sanitaire ruimtes zijn zeer compleet, gebruiksklaar en van alle gemakken voorzien. Er zijn diverse keuzemogelijkheden in sanitairpakketten, kleurtinten en diverse extra opties om het zo comfortabel mogelijk te maken voor bewoners. 

 • Badkamer ca. 4 m2
 • Sanitairpakket Comfort
 • Vijf stijlkeuzes 

 

Fijn Wonen 3.0 Artist Impression Keuken - Staal
Fijn Wonen 3.0 Artist Impression Keuken - Ruw eiken blond
Fijn Wonen 3.0 Artist Impression Keuken - Platina grijs

Keuken

De keuken is een belangrijk onderdeel van de woning. Iedere Fijn Wonen-huurwoning wordt geleverd met een keuken van Bruynzeel. Samen met onze vaste partner Bruynzeel Keukens is een optiepakket samengesteld waardoor iedere bewoner zijn eigen keuken een persoonlijke touch kan geven. Binnen de basis kan er budgetneutraal gekozen worden uit tal van frontjes, grepen en werkbladen. Daarnaast heeft de bewoner de mogelijkheid om de keukenopstelling aan te passen en extra apparatuur aan te schaffen.

Afhankelijk van het gekozen appartementtype bieden wij diverse opstellingen:

 • Rechte keuken
 • Hoekkeuken
 • Parallelopstelling

Plattegronden

Appartementtype Galerij GK4.01

Appartementtype Galerij GK4.01

Appartementtype Galerij GM1.01

Appartementtype Galerij GM1.01

Appartementtype Galerij GM3.03

Appartementtype Galerij GM3.03

Appartementtype Galerij GM2.01.01 

Appartementtype Galerij GM2.01.01 

Galerij Fijn Wonen
Galerij
Galerij aan het water

Architectuur

De appartementen zijn geheel naar eigen wens vorm te geven. Zowel de woontoren als de galerij hebben oneindig veel architectonische mogelijkheden. Denk aan combinaties met: verschillende buitenruimtes, balkonposities, kozijnafmetingen, gevelindelingen, metselverbanden, steen- en voegkleuren, uitspringend metselwerk, balustraden, dakrandhoogtes etc. 

Galerij gebouw Fijn Wonen

Een greep uit de exterieuropties

 • Gevelopeningen: er is een zeer ruimte keuze in gevelkozijnen
 • Gevelstenen: bij het nieuwe assortiment woningen en appartementen maken we gebruik van gevelstenen. Dit zijn gebakken stenen. Er zijn 11 sorteringen verkrijgbaar, waarbij er variatie is in halfsteensverband of blokverband. Daarnaast is er keuze uit vier voegkleuren. Samen met diverse metselwerkstructuren is er een breed scala aan exterieuropties mogelijk
 • Balkons: Er zijn diverse mogelijkheden wat betreft de buitenruimtes. Zo zijn er voor balkons de varianten van een setback balkon, setback dakterras of uitpandig balkon. Daarnaast kan er ook gekozen worden voor een half inpandig balkon en een Frans balkon

Woonkamer
Woonkamer interieur
Woonkamer en keuken

Een greep uit de interieuropties

Ook het interieur kent vele keuzemogelijkheden. Zo kan er gekozen worden uit diverse comfortpakketten, plattegronden, Sanitair- en Keukenopties. Alles om de woning zo comfortabel mogelijk te maken voor de toekomstige bewoners. Een greep uit de appartement types:

 • Type 1: <50 m2 met 1 slaapkamer
 • Type 2: ca. 60 m2 met 1 of 2 slaapkamers
 • Type 3: ca. 70 m2 met 1 of 2 slaapkamers
 • Type 4: ca. 80 m2 met 2 slaapkamers

Heb je interesse of vragen?