De betaalbare paleisjes van Fijn Wonen

Het is deze Prinsjesdag groot nieuws: de jubelton wordt afgeschaft. Gelukkig had je die bij ons toch al niet nodig. De paleisjes die in miljoenen variaties uit onze fabriek komen, zijn namelijk heel betaalbaar. Ook voor Nederlanders met een minder 'royaal' inkomen, hebben we een ruim assortiment woningen en appartementen beschikbaar. Betaalbaarheid, duurzaamheid, veelzijdigheid en snelle realisatie staan daarbij hoog in het vaandel. Zo zorgen we samen met corporaties, ontwikkelaars, beleggers en gemeenten voor fijne wijken voor alle Nederlanders.

Meer weten over de nieuwe manier van bouwen?

Stel hier je vraag
Woning 301 Twee onder 1 kap
Woontoren - Artist Impression - Wit
Parkwijk Lelystad

Hoogbouw

Zeg je paleis, dan zeg je (woon)toren. Die realiseren we van twee tot maar liefst veertien woonlagen, in twintig verschillende appartementtypes vanaf 50 m2. Ook in de keukens, gevelopeningen, sanitaire ruimtes en stedenbouwkundige en architectonische uitstraling zijn de mogelijkheden eindeloos. Daarbij is er voor elke balkonscène een vorstelijk inpandig of halfinpandig balkon beschikbaar. Daarnaast in ons hoogbouwassortiment: de galerij. In maximaal acht woonlagen kan ook daar naar wens worden gevarieerd met de uitstraling en indeling. Er zijn veel gebouwvormen mogelijk, zoals midden-entree, kopappartementen of een hoek-vorm. En meerdere appartementttypes zijn te combineren binnen één gebouw. Voor elke wijk is er dus een mooie oplossing beschikbaar!

Woontoren - Wit - Weg - Artist Impression
Artist Impression - Appartementengebouw - Aan het water
Woontoren - Kruispunt - Artist Impression

Woningen

Om het woningtekort op te lossen, zijn er razendsnel meer appartementen én grondgebonden woningen nodig . Van de compacte 1-serie tot de royale 3-serie: binnen ons circulaire woningassortiment is er voor elke gezinssamenstelling een geschikte oplossing. Er is keuze uit 8 woningtypes in 22 uitvoeringen, met daarbinnen ontelbaar veel keuzemogelijkheden. Een legio aan archtectuurstijlen zorgt ervoor dat onze woningen overal in Nederland passend zijn. Of je nu bouwt in het centrum van een grote stad, in een buitenwijk of in een dorp.

Artist Impression - Zevenhuizen - Woningtype 301
Gendt - Staatsliedenbuurt - Vooraanzicht 101
Gennep woningen

Constante kwaliteit, betaalbare prijs

Alle onderdelen van ons assortiment zijn volledig op elkaar afgestemd en van te voren getest en bedacht. Dit betekent ook dat de prijzen vooraf bekend zijn. Dankzij deze slimme manier van realiseren zijn al onze woningen en appartementen van hoge en betrouwbare kwaliteit. Ook op ons proces kun je rekenen: we geven vooraf zekerheid over kosten, planning en resultaat. Zo is onze eerste prijsopgave er al binnen een dag en kom je nooit voor verrassingen te staan bij de realisatie van een project. Hieronder zie je hoe het proces verloopt. 

Het Fijn Wonen proces

Een vorstelijke wijk bouwen?

Benieuwd naar de mogelijkheden van ons assortiment? Neem dan gerust contact op met een van onze accountmanagers, of kom eens langs voor een rondleiding op De Loskade. Benieuwd naar onze Woningfabriek? Laat hieronder je gegevens achter en wie weet loop jij binnenkort wel door de plek waar straks 20 woningen per dag van de band rollen. 

Interesse in een rondleiding in onze woningfabriek?

Ja, ik heb interesse