PROVADA. De grootste vastgoedbeurs van Nederland die jaarlijks georganiseerd wordt in RAI Amsterdam. Ook dit jaar zijn we er weer klaar voor en staan we op 14,15 en 16 juni, samen met Van Wijnen, paraat om in gesprek te gaan over bouwen, wonen en leven. En het thema waar het dit jaar allemaal om draait? 'ACT NOW for a better tomorrow'. Dit sluit natuurlijk perfect aan bij onze missie: een fijn leven voor vandaag, morgen en overmorgen. Met inspirerende sprekers, een viruteel kijkje in de woningfabriek en goede koffie zorgen wij ervoor dat het je aan niks ontbreekt. En mocht je nog wat langer door willen kletsen? Maak dan gebruik van onze beurshuiskamer, waarin je ongestoord het gesprek voort kunt zetten. Wij zijn te vinden in hal 11, stand 02 en 03. Zien we je daar?

Waar: RAI Amsterdam
Wanneer:
14, 15 en 16 juni 2022
Voor wie:
beleggers, woningcorporaties, vastgoedeigenaren, financiële instellingen,
makelaars gemeenten en andere overheidsinstellingen

Meld je aan voor een gesprek met een van onze accountmanagers

Bouwen in één dag

In Nederland komen we meer dan 300.000 woningen tekort. Het is inmiddels normaal dat veel mensen geen betaalbare woning kunnen vinden. Bij Fijn Wonen vinden we dit niet normaal. Om de grote achterstand op de woningmarkt in te halen, is er een nieuwe aanpak in de bouwwereld nodig. Daarom hebben we een slim productieproces ontwikkeld. Zo realiseren we woningen die betaalbaar, comfortabel en toekomstbestendig tegelijk zijn én die we binnen vijftien dagen woonklaar maken.

In dit whitepaper zoomen we in op ‘Bouwen in één dag’. Wat houdt deze bouwmethode in, waarom werken we hiermee en waarom werkt het zo goed voor ons en de partijen waarmee we samenwerken?

Woningfabriek Heerenveen
Artist Impression - De Broedplaats - Groningen - Vooraanzicht
Artist Impression - Groningen - Broedplats - GGB