03-06-2020 Door Baukje van der Vlugt

Update 13 januari 2021

Omdat de veiligheid en de gezondheid van onze medewerkers, klanten en leveranciers voorop staan, hebben we een aantal tijdelijke maatregelen genomen.

We volgen daarbij de officiële richtlijnen van het kabinet, het RIVM, de GGD en het Protocol Samen veilig doorwerken van Bouwend Nederland. We proberen hier zo duidelijk mogelijk over te communiceren. Hieronder lees je wat onze maatregelen inhouden en wat dit mogelijk voor jou betekent. Alleen samen krijgen we corona onder controle.

Voor onderaannemers, comakers en leveranciers

Het werk op de bouwplaatsen kan alleen doorgaan als alle maatregelen die van kracht zijn nageleefd worden. Het Protocol Samen veilig doorwerken van Bouwend Nederland vormt de basis. De maatregelen die we hanteren staan in ons Protocol Bouwplaats en ons Protocol Vastgoedbeheer en Renovatie & Transformatie. Op naleving hiervan wordt toegezien. Ook buiten onze bouwplaatsen vragen we om maximale naleving van de corona-maatregelen.

Voor klanten

  • We zijn in staat om ons werk te blijven doen binnen alle gestelde kaders en richtlijnen. Daar waar dat niet kan, bekijken we per situatie welke alternatieve mogelijkheden we hebben. Dit vraagt een goede afstemming met jou als klant. Indien dit speelt, nemen we contact met je op om hierover het gesprek aan te gaan.
  • We annuleren (deelname aan) alle fysieke bijeenkomsten en evenementen tot nader order.
  • Thuiswerken (voor zover mogelijk) is bij ons tot nader order verplicht.
  • Onze kantoren zijn open met een minimale bezetting en coronabestendig ingericht. We zijn telefonisch bereikbaar en maken voor overleg en afspraken gebruik van (online) communicatiemiddelen.
  • Binnenkomende meldingen en calamiteiten worden, voor zover dit mogelijk is, opgepakt. Sprake van een coronabesmetting of kwetsbare personen? Dan gaan onze collega’s niet naar binnen.
  • Onze collega’s op de bouwplaatsen, in de fabriek en bij Vastgoedbeheer en Renovatie & Transformatie werken volgens strikte protocollen. Bij milde klachten, zoals neusverkoudheid, verhoging (< 38 graden), koorts (> 38 graden), hoesten en last van de luchtwegen, blijven ze thuis. Ook als iemand in het gezin koorts (> 38 graden) heeft.

Voor kopers

  • Dankzij onze corona-maatregelen kunnen we op de bouwplaatsen doorwerken. Vanzelfsprekend houden we de berichtgeving vanuit de overheid nauwlettend in de gaten voor het geval we onze maatregelen verder moeten aanscherpen.
  • Onze Fijn Wonen Coaches /woonconsulenten werken vanuit huis en zijn het beste bereikbaar via e-mail (e-mailadres bij jou bekend).
  • We doen er alles aan om jou zo snel mogelijk en volgens afspraak van dienst te zijn. Het kan zijn dat hierin enige vertraging ontstaat door de getroffen maatregelen bij ons en/of bij onze samenwerkingspartners. We vragen hiervoor begrip.
  • Jouw woning leveren we op. Maar vanwege de corona-maatregelen gaat dit anders dan gebruikelijk. Hierover krijg je bericht van het projectteam.