14-02-2019 Door Baukje van der Vlugt

Nu ook aardbevingsbestendig Fijn Wonen

Het is ingrijpend om je niet veilig te voelen in je woning, om in onzekerheid te verkeren over schadeafhandeling en tot slot je vertrouwde plek noodgedwongen te moeten verlaten. Met die gedachte heeft Fijn Wonen een veilige nieuwbouwoplossing om aardbevingsbestendig te wonen ontwikkeld. En deze nieuwbouwoplossing is niet alleen veilig, maar ook blijft de woning in tact bij een eventuele aardbeving. 

Voordelen

Rust voor nu en in de toekomst. Bij alles wat we doen stellen we de bewoner centraal. Door te borgen dat de woning naast veilig bij bevingen ook heel blijft, ervaart een bewoner minder overlast en behoudt de woning haar financiële waarde.

De voordelen:

  • Minimale overlast
  • Snelle realisatie
  • Leverzekerheid
  • Schade beperkende oplossing
  • Optimaal bewonersproces
  • Passend binnen de percentageregeling

 

Snelheid

De overlast voor de bewoners is minimaal. We maken gebruik van een uitgekiend bouwsysteem waardoor de realisatie heel snel kan. Zo kan de bewoner snel weer terug naar zijn of haar vertrouwde plek.

Nu ook aardbevingsbestendig Fijn Wonen

Schadebeperkend

Met ruim 400 gebouwde woningen is ons product en proces beproefd. Voor onze aardbevingsbestendige oplossing plaatsen wij onze woningen op een aardbevingsbestendige fundering. Deze stevige fundering creëren wij middels schokdempers, welke het grootste percentage van de bevingen opnemen. Dit maakt onze oplossing schadebeperkend. Hierdoor worden herstelwerkzaamheden aan de woningen na beving tot een minimum beperkt.

Garanties

Zoals bij al onze woningen borgen wij de leverzekerheid, snelheid en kwaliteit door deze in eigen beheer te produceren en met vaste co-makers te werken. Verder bieden wij diensten aan voor de kant-en-klare woningen die support en zekerheid geven. Zo verschaffen wij onder andere professioneel advies, actieve ondersteuning aan bewoners tijdens het totale proces en leveren wij energie-coaching. Ook garanderen wij de prestatie van de woning tien jaar lang.

Wil je meer informatie? Neem gerust contact op met onze accountmanagers.

Wonen om te leven. Vandaag, morgen en overmorgen.