Fijn voor woningcorporaties

Samen met woningcorporaties

Wij streven ernaar om samen met woningcorporaties te werken aan de wijk van de toekomst. Een wijk waarin technologie niet alleen wordt ingezet om het leven slimmer en duurzamer te maken, maar ook om anderen daarvan mee te laten profiteren.

We blijven innoveren, grenzen verleggen en - als het even kan - anderen inspireren om met ons mee te doen.

De voordelen op een rijtje

 1. Wij hanteren een all-inclusive prijs. Dat houdt in dat alle opstalontwikkelactiviteiten en bijkomende kosten bij de prijs inbegrepen zijn.
 2. Dankzij onze uitgebreide architectuurmogelijkheden is elk ontwerp uniek en passend op iedere locatie.
 3. Al onze woningen zijn NOM-ready en bevatten een robuuste en gebruiksvriendelijke installatie.
 4. Onze woningen worden afgeleverd met alle benodigde faciliteiten.
 5. Doordat we werken met een vast team van co-makers en onze woningen onder eigen dak produceren, houden wij grip op de kwaliteit, prijs en planning.
 6. Onze NOM-huurwoningen voldoen aan de EPV-regeling. Voor deze woningen kunnen we prestatiegarantie, monitoring en EPV-rapportages leveren.
 7. Wij bieden lever- en prijszekerheid voor al onze woningen. Voor 2020, 2021 en 2022 kunnen we prijsvaste aanbiedingen doen.
 8. Na aflevering van onze woningen, blijven wij support en zekerheid bieden.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Betaalbare woningen

Wij leggen een sterke focus op het verlagen van de Total Cost of Ownership, het totale kostenplaatje. Dankzij onze slimme productiemethode zijn wij in staat producten af te leveren met een hoge kwaliteit voor een lage prijs. Wij werken samen met een vast team van co-makers en produceren onze woningen grotendeels ‘vooraf’ onder eigen dak. Hierdoor zijn wij in staat een grote variatie aan prachtige woningen te realiseren met een scala aan architectuurmogelijkheden voor een fijne prijs.

Voor woningcorporaties is er bovendien een extra inkomstenbron mogelijk met onze woningen die voldoen aan de EPV-regeling.

Comfortabele woningen

Wij bieden nieuwbouwwoningen in vier verschillende series. Van studio’s tot aan zeer ruime gezinswoningen. Iedere serie bestaat weer uit een aantal varianten. Zo is woningtype 101 uit de 1-serie verkrijgbaar in een levensloopbestendige variant, is woningype 200 uit de 2-serie een variant met een platdak-afwerking, etc. In totaal bieden we eenentwintig types waarbij verschillende beukmaten mogelijk zijn. Daarnaast zijn verschillende energievarianten mogelijk: volledig NOM (aardgasloos, all-electric en aan te sluiten op stadsverwarming), een energieneutrale versie tot aan bouwbesluitniveau.

Samen met een aantal gerenommeerde architecten hebben we een ‘slimme toolset’ ontwikkeld waarmee woningen per project volledig gepersonaliseerd kunnen worden. Denk aan verschillende kleuren baksteen of kozijnen, een verscheidenheid aan soorten dakpannen, gootafwerkingen, staand of liggend metselwerk enzovoort. Op deze manier kan voor elk project en op iedere locatie een passende, projectspecifieke uitstraling worden gerealiseerd. Door de mogelijkheid extra fijne elementen toe te voegen, zijn onze woningen bovendien niet alleen duurzaam en energiezuinig, maar vooral ook comfortabel en compleet.

Toekomstbestendige woningen 

 In 2050 worden woningcorporaties verplicht alleen nog CO2-neutrale woningen aan te bieden. Hier spelen we vandaag op in, maar we kijken ook al naar morgen en overmorgen: door slim gebruik te maken van energiebesparende en energieopwekkende voorzieningen houden wij rekening met onze volgende generatie. Hoe we dat doen?

 • Ten eerste hebben onze woningen een goede thermische schil en luchtdichtheid.
 • Daarnaast leveren we onze woningen all-electric af, oftewel: alle voorzieningen voor koken, warm tapwater en verwarming zijn elektrisch geregeld.
 • Bovendien bieden wij met vloerverwarming een duurzaam afgiftesysteem én door middel van zonnepanelen een duurzame opwekking van elektriciteit.
 • Extra fijn: de ‘techniekruimte’, waarin ook de lucht- en waterpomp zijn bevestigd, is direct bij de voordeur, waardoor alle techniek goed bereikbaar is.
 • Daarnaast creëren we met onze WTW-ventilatie-unit een gezond binnenklimaat met warmteterugwinning.
 • Tot slot krijgen bewoners van onze NOM-woningen die onder de EPV-regeling vallen inzicht in hun energieverbruik op detailniveau door monitoring en persoonlijke coaching. Hiermee voldoen we aan de EPV-wetgeving die jaarlijkse verantwoording vereist. Voorwaarde voor het vragen van de EPV is dat de woning ‘Nul Op de Meter’ (NOM) is en zonder gasaansluiting
 • Wij bieden woningcorporaties de optie om voor een vast bedrag per jaar de prestaties te garanderen, zodat woningen blijven presteren zoals afgeleverd.

Support en zekerheid

  Woningcorporaties weten als geen ander dat het slagen van een woonproject valt of staat met de manier waarop bewoners betrokken worden. Wij ondersteunen corporaties met onze eigen woonconsulenten die bewoners begeleiden op weg naar fijn wonen.

  Om woningcorporaties én de bewoners van onze woningen optimaal te laten profiteren van alle energiebezuinigende mogelijkheden, bieden wij een energiedashboard waarmee we de prestaties van de bewoner inzichtelijk maken, zodat een bewoner meer energiebewust is en aangezet wordt tot energiezuiniger gedrag. Onze woonconsulent is tot drie maanden na aflevering van de woning het aanspreekpunt. Daarna neemt onze servicedesk het over.

   

Plandesigner en woningconfigurator

Zie jij kansen voor een nieuw project?

Fijn Wonen biedt inmiddels acht grondgebonden woningtypes en eenentwintig variaties met verschillende beukmaten voor nieuwbouw. Al onze woningen zijn verkrijgbaar als tussenwoning, hoekwoning en twee-onder-een-kapwoning.

In de verkennende- en ontwikkelfase van een bouwproces is het van groot belang de grote lijnen van een project in beeld te brengen. Wij hebben de tools in huis om samen met projectontwikkelaars een woonwijk online tot leven te brengen.

Nieuwsgierig? Bekijk onze demo.

Zelf je eigen droomhuis samenstellen

Zoals wij samen met projectontwikkelaars hun eigen wijk online kunnen visualiseren, zo kunnen bewoners zelf hun eigen droomhuis ‘online’ samenstellen. Met de woningconfigurator van Fijn Wonen krijgen bewoners de kans een woning volledig virtueel samen te stellen in 3D. Nieuwsgierig hoe dit werkt?

Meer weten?

Wil je meer weten over onze woningen, heb je advies nodig of wil je de mogelijkheden doornemen? Onze medewerkers staan voor je klaar. Maak direct een afspraak!

Bel of mail ons