Een geslaagde eerste Fijn Wonen Servicedag in Assen

Een geslaagde eerste Fijn Wonen Servicedag in Assen

Vrijdag 12 april was het zover: de allereerste Fijn Wonen Servicedag aan De Pronkridder in Assen. Het doel van de Servicedag is om de bewoners van de Fijn Wonen-woningen te helpen en te adviseren met hun vragen en eventuele problemen omtrent hun woning. Naast onze woonconsulenten Daniƫlle en Ferry en Klantmanager Arnold, waren ook onze partners van De Waard (grondwerk), Otte Installaties, Rikkert Afbouw en Europrovyl aanwezig om de bewoners te helpen.

Servicedagen

De bewoners zijn zeer content met onze komst getuige het gastvrije ontvangst met koffie bij een aantal bewoners en de positieve verhalen over hun nieuwe woning. Uiteraard geldt dit ook voor de bewoonster op Pronkridder 57, waar onze 500e Fijn Wonen-woning onlangs feestelijk is afgeleverd.

“We zorgen ervoor dat de servicepunten van de woning vandaag direct door onze co-makers opgelost worden en daarnaast geven we ook uitleg aan de bewoners over de werking van het prestatiedashboard en het onderhoud van de installaties. De bewoners zijn over het algemeen erg blij met het energieverbruik en het netto resultaat van de woning. Bovendien is het leuk om te zien hoe sfeervol en creatief de woningen inmiddels zijn ingericht.” aldus Ferry.

Kortom, een geslaagd eerste Fijn Wonen Servicedag in Assen. De volgende Servicedagen zijn gepland op 24 mei 2019 in Akkrum en op 7 juni in Monster.