Een PPO-project, wat is dat precies?

Steeds meer mensen willen hun eigen (droom)huis op basis van hun persoonlijke woonwensen laten bouwen, ook in stedelijke gebieden. Als bewoners hun eigen woning laten ontwerpen en bouwen en daar met meerdere bewoners in optrekken, noemen we dit Projectmatig Particulier Opdrachtgeverschap (PPO). PPO onderscheidt zich van de grootschalige, projectmatige woningbouw doordat de toekomstige bewoner zowel de opdrachtgever voor de bouw - als de gebruiker van de woning is. Op deze manier heeft de bewoner meer mogelijkheden als het gaat om het realiseren van zijn of haar eigen (droom)woning. Zo heeft de bewoner bijvoorbeeld meer zeggenschap over het woningtype en de architectuurstijl van de woning. Door PPO ontstaan er hele gevarieerde woonwijken. In het whitepaper wat we hierover schreven, lees je hier meer over.

Meer weten over PPO? Download ons whitepaper hieronder

Download het whitepaper
Parkwijk Lelystad

PPO in de praktijk: in Parkwijk Lelystad hebben de kopers het laatste woord

Een toekomstige bewoner die zelf de touwtjes in handen bij het realiseren van een woning? In project Parkwijk in Lelystad kan het. Maar liefst 28 kopers mochen meebeslissen over het uiterlijk van hun woning: van gevel tot dak.

In een whitepaper gaan we dieper in op wat PPO precies inhoudt, zowel voor onze klanten als voor onze eindgebruikers. Zo leggen we uit waarom we hiermee steeds meer werken en wat de voordelen hiervan zijn. Nieuwsgierig geworden?

Direct in contact met ons komen? Vraag nu online een offerte aan!