Fijn voor woningcorporaties

Samen met woningcorporaties werken we hard om het aanbod betaalbare woningen in Nederland te vergroten. Dankzij ons innovatieve productieproces kunnen we op een goedkopere en snellere manier woningen realiseren, zonder in te leveren op kwaliteit of toekomstbestendigheid. Zo zorgen we voor een comfortabele en energiezuinige leefomgeving voor de bewoner. 

Neem contact op

De bewoner voorop

We vinden het belangrijk dat mensen met veel plezier in onze woningen kunnen wonen. Onze betaalbare woningen zijn daarom behaaglijk, licht en veelzijdig: dankzij uitgebreide architectuurmogelijkheden is er voor elke locatie een passend ontwerp. Elk type woning is all-electric en beschikt over vloerverwarming en WTW-ventilatie. Onze grondgebonden woningen kunnen daarnaast NOM worden afgeleverd. Daardoor blijven de kosten voor bewoners laag

Bekijk onze woningen

Energiezuinig leven

Bij Fijn Wonen is het mogelijk om prestatiegarantie af te nemen op de woningen. Hier hoort een Mijn Fijn-prestatiedashboard bij voor de Fijn Wonen-bewoners. Dit is een extra dienst die we leveren aan “onze” bewoners, omdat het aansluit bij onze belofte: betaalbaar wonen. Met het dashboard krijgen bewoners inzicht in hun stroomverbruik en in de hoeveelheid energie die de zonnepanelen opwekken. En zijn er nog aanvullende vragen over energiezuinig leven? Dan kunnen de Fijn Wonen Coaches verder helpen.

Meer over onze prestatiegarantie
Klanten aan het woord

Rob Hoogeveen over Fijn

"Wij geloven echt in het product van Fijn Wonen"

"Ons doel is mensen een thuis voor nu en voor later te bieden." Misschien is die missie nou precies de reden waarom het zo goed werkt tussen Actium en Fijn Wonen. "Tja, misschien lijken we best een beetje op elkaar."

Lees meer
Klanten aan het woord

Jeroen Demmers van Omnia Wonen over Fijn Wonen

"Het woonproduct van Fijn Wonen voldoet echt aan onze kwaliteitsverwachtingen"

"Duurzaamheid bevordert de betaalbaarheid voor de huurders. Fijn Wonen doet dit in de vorm van goed geïsoleerde, all-electric, energieneutrale woningen", aldus Jeroen Demmers van Omnia Wonen over nieuwbouwproject De Dijkjes in Elburg. 

Lees meer
Klanten aan het woord

Maaike van Dal en Kees Klerks over Fijn Wonen

"Dat de woningen nu al bewoond zijn, is ongekend"

"Hoe kunnen we binnen een woning flexibiliteit en circulariteit vinden zonder betaalbaarheid voor de klant uit het oog te verliezen?" Dat is wat projectontwikkelaars Maaike van Dal en Kees Klerks van Leystromen zich afvroegen. Het antwoord? Fijn Wonen. In opdracht van Leystromen realiseerden we in Diessen 23 sociale-huurwoningen. 

Lees meer
Betaalbare woningen

Een duidelijk proces

Bij ons geen addertjes onder het gras. Bij aanvang van het project maken we een afspraak over de prijs en levertijd, waar we ons natuurlijk aan houden. Dat kan dankzij ons slimme productieproces en onze vaste ketenpartners. Daarmee houden we grip op kwaliteit, prijs en planning. 

Onze aanpak

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op