Projectontwikkelaars

Fijn werkt samen met projectontwikkelaars aan de wijk van de toekomst. Een wijk met veel gevarieerde, hoogwaardige woningen, waarin technologie niet alleen wordt ingezet om het leven slimmer en duurzamer te maken, maar ook om iedereen daarvan mee te laten profiteren. Een wijk met impact. 

Neem contact op

Goede kopersbegeleiding

Bij het ontwikkelen van de wijk en de woningen zijn onze Fijn Wonen coaches tot de aflevering van de woningen het aanspreekpunt voor de toekomstige bewoners. Bovendien helpen we kopers al vroeg in het proces met de woningconfigurator  waarin zij hun woning kunnen samenstellen. We bieden namelijk verschillende woningtypes met vele verschillende configuratieopties.

Lever- en prijszekerheid

We produceren onze woningen grotendeels vooraf en in eigen beheer. Zo kunnen we onze woningen binnen een zeer korte tijd produceren en afleveren. Door ons efficiënte productieproces, kunnen we volledige woningen inclusief alle ontwikkelactiviteiten voor een all-inprijs aanbieden. Daarbij bieden we lever- en prijszekerheid voor al onze woningen. Voor 2021 en 2022 kunnen we prijsvaste aanbiedingen doen.

Klanten aan het woord

Maaike van Dal en Kees Klerks over Fijn Wonen

"Dat de woningen nu al bewoond zijn is ongekend"

"Hoe kunnen we binnen een woning flexibiliteit en circulariteit vinden zonder betaalbaarheid uit het oog te verliezen?", dat is wat projectontwikkelaars Maaike van Dal en Kees Klerks van Leystromen zich afvroegen. 

Lees meer

Toekomstbestendige woningen

Investeren in de toekomst betekent het verminderen van de negatieve impact op onze planeet, het klimaat en het welzijn van mensen. Daarin lopen we graag voorop. Daarom leveren we gasloze, energiezuinige en het liefst circulaire woningen. Deze toekomstbestendige woningen komen straks uit onze nieuwe fabriek waarin alles datagestuurd is. De klant geeft de keuzes vanaf dat moment door via de woningconfigurator, waarna we met die data in de fabriek direct voor je aan de slag kunnen.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op