Fijn voor projectontwikkelaars

Fijn werkt samen met projectontwikkelaars aan de wijk van de toekomst. Een wijk met veel gevarieerde, hoogwaardige woningen, waarin technologie niet alleen wordt ingezet om het leven slimmer en duurzamer te maken, maar ook om iedereen daarvan mee te laten profiteren. Een wijk met impact. 

Wijk van de toekomst

Wij streven ernaar om samen met projectontwikkelaars te werken aan de wijk van de toekomst. Een wijk met een verscheidenheid aan hoogwaardige woningen, waarin technologie niet alleen wordt ingezet om het leven slimmer en duurzamer te maken, maar ook om anderen daarvan mee te laten profiteren.

We blijven innoveren, grenzen verleggen en - als het even kan - anderen inspireren om met ons mee te doen.

De voordelen op een rijtje

  1. Doordat onze producten grotendeels vooraf en in eigen beheer geproduceerd worden, kunnen we onze woningen binnen een zeer korte tijd turnkey afleveren.
  2. Door dit efficiënte productieproces, houden wij grip op de kwaliteit, prijs en planning.
  3. Wij bieden een volledig ontwikkelproces, vanaf een bouwrijpe kavel.
  4. Wij hanteren een all-inclusive prijs. Dat houdt in dat alle opstalontwikkelactiviteiten en bijkomende kosten bij de prijs inbegrepen zijn.
  5. Dankzij onze uitgebreide architectuurmogelijkheden is elk ontwerp uniek en passend op iedere locatie.
  6. Onze woningen worden afgeleverd met alle benodigde faciliteiten.
  7. Wij bieden kopersbegeleiding voor toekomstige bewoner die tot en met de aflevering het aanspreekpunt zijn.
  8. Door de inzet van onze woningconfigurator worden kopers vroeg in het proces zeer goed geholpen met keuzes
  9. Wij bieden lever- en prijszekerheid voor al onze woningen. Voor 2021 en 2022 kunnen we prijsvaste aanbiedingen doen.
  10. Na aflevering van onze woningen, blijven wij support en zekerheid bieden.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Betaalbare projecten

Wij leggen een sterke focus op het verlagen van de Total Cost of Ownership, het totale kostenplaatje. Door ons beproefde ontwikkelings- en bouwproces, waarbij we samenwerken met een vast team van co-makers en onze woningen grotendeels ‘vooraf’ onder eigen dak produceren, kunnen we binnen een korte tijd een prachtig project van de grond tillen en de kosten laag houden.

Al onze woningen zijn standaard all-electric en kunnen zelfs, afhankelijk van de keuze van het energieconcept, nul-op-de-meter (NOM) en EPV-proof worden afgeleverd. Bovendien verzorgen wij de complete afwerking van onze woningen.

Comfortabele projecten

Wij leveren behaaglijke en lichte woningen met onder meer vloerverwarming, dakramen, een hangend toilet, vorstvrije buitenkraan en veel raampartijen. Door onze woningen goed te isoleren en energiezuinig in te richten, kunnen we de energierekening zelfs tot €0 terugbrengen.

Alle Fijn Wonen-woningen worden geleverd met een zeer complete en luxe badkamer-en toilet. In koopwoningen kunnen bewoners hun eigen ‘droomkeuken’ laten plaatsen.Samen met een aantal gerenommeerde architecten hebben we een ‘slimme toolset’ ontwikkeld waarmee woningen per project volledig gepersonaliseerd kunnen worden. Denk aan verschillende kleuren baksteen, typen dakpan, gootafwerkingen en kozijnindelingen.

Op deze manier kan voor elk project en op iedere locatie een passende, projectspecifieke uitstraling worden gerealiseerd. Zo zijn onze woningen niet alleen duurzaam en energiezuinig, maar ook zeer comfortabel.

Toekomstbestendige projecten

Fijn Wonen bouwt niet alleen voor de bewoners van vandaag, maar ook voor de bewoners van morgen en overmorgen. Hoe we dat doen? Door ten eerste gasloze, energiezuinige en het liefst circulaire woningen op te leveren. Bij materiaalkeuzes letten wij op de herkomst en verwerking van het materiaal én wat er in de toekomst mee kan gebeuren.

Inmiddels hebben wij onze eerste volledig modulaire en remontabele woning afgeleverd, het prototype van onze circulaire woning, opgebouwd in . Onze circulaire woning is verplaatsbaar en dus volledig remontabel. En onze afdeling Productontwikkeling blijft ontwikkelen, experimenten en onderzoeken. Met de Building Circularity Index (BCI) monitoren we de voortgang. Meer weten?

Lees meer over circulair Fijn Wonen

Support en zekerheid

Onze verantwoordelijk stopt niet als de woning afgeleverd is. Dan begint het leven immers pas. Onze eigen woonconsulenten, die nauw samenwerken met het bouwteam, begeleiden bewoners bij energiezuinig en fijn wonen. We houden de prestaties van de woning nauwkeurig bij voor de bewoners. Die zijn via een online dashboard te volgen.

Plandesigner en woningconfigurator

Zie jij kansen voor een nieuw project?

Fijn Wonen biedt inmiddels acht grondgebonden en tweeëntwintig variaties met verschillende beukmaten voor nieuwbouw. Al onze woningen zijn verkrijgbaar als tussenwoning, hoekwoning en twee-onder-een-kapwoning.

In de verkennende- en ontwikkelfase van een bouwproces is het van groot belang dat de grote lijnen van een project in beeld te brengen. Wij hebben de tools in huis om samen met projectontwikkelaars een woonwijk online tot leven te brengen.

Nieuwsgierig? Bekijk onze demo. 

Plandesigner Fijn Wonen

Zelf je eigen droomhuis samenstellen

Zoals wij samen met projectontwikkelaars hun eigen wijk online kunnen visualiseren, zo kunnen bewoners zelf hun eigen droomhuis ‘online’ samenstellen. Met de woningconfigurator van Fijn Wonen krijgen bewoners de kans een woning volledig virtueel samen te stellen in 3D. Nieuwsgierig hoe dit werkt? 

Meer over de woningconfigurator

Meer weten?

Wil je meer weten over onze woningen, heb je advies nodig of wil je de mogelijkheden doornemen? Onze medewerkers staan voor je klaar. Maak direct een afspraak!