Projectontwikkelaars

Fijn werkt samen met projectontwikkelaars aan de wijk van de toekomst. Een wijk met veel gevarieerde, hoogwaardige woningen, waarin technologie niet alleen wordt ingezet om het leven slimmer en duurzamer te maken, maar ook om iedereen daarvan mee te laten profiteren. Een wijk met impact. 

Neem contact op
Klanten aan het woord

Maaike van Dal en Kees Klerks over Fijn Wonen

"Dat de woningen nu al bewoond zijn is ongekend"

"Hoe kunnen we binnen een woning flexibiliteit en circulariteit vinden zonder betaalbaarheid uit het oog te verliezen?", dat is wat projectontwikkelaars Maaike van Dal en Kees Klerks van Leystromen zich afvroegen. 

Lees meer

Goede kopersbegeleiding

Bij het ontwikkelen van de wijk en de woningen zijn onze Fijn Wonen coaches tot de aflevering van de woningen het aanspreekpunt voor de toekomstige bewoners. Bovendien helpen we kopers al vroeg in het proces met de keuzes die zij kunnen maken voor de woning. We bieden namelijk verschillende woningtypes met vele verschillende configuratieopties. Voorspelbaar

We produceren onze woningen grotendeels vooraf en in eigen beheer. Zo kunnen we onze woningen binnen een zeer korte tijd produceren en afleveren. Door ons efficiënte en voorspelbare productieproces, kunnen we volledige woningen inclusief alle ontwikkelactiviteiten voor een all-inprijs aanbieden. Hierdoor weet je altijd waar je aan toe bent. Voor 2022 kunnen we prijsvaste aanbiedingen doen.


Duurzame woningen

Investeren in de toekomst betekent het verminderen van de negatieve impact op onze planeet, het klimaat en het welzijn van mensen. Daarin lopen we graag voorop. Daarom leveren we gasloze, energiezuinige en het liefst circulaire woningen. Deze duurzame woningen komen straks uit onze nieuwe fabriek waarin alles datagestuurd is. De klant geeft de keuzes vanaf dat moment door via de woningconfigurator, waarna we met die data in de fabriek direct voor je aan de slag kunnen.

De Loskade

Kijken in de wijk van de toekomst?

Ben je werkzaam bij een gemeente, corporatie of ontwikkelaar en wil je meer weten over onze producten? Kom dan eens langs op De Loskade; de circulaire wijk waar een groot deel van ons assortiment te vinden is. Van de huurders die er wonen krijgen we doorlopend feedback over hun woonbehoeften van vandaag, morgen en overmorgen. We leiden je graag rond! Boek hieronder een tour. 

Maak kennis met de woonwijk van de toekomst

Boek een tour
Logo Fijn Wonen

Fijn Wonen

Weten wat jouw mogelijkheden zijn? Neem contact met ons op.