Knus hokje (1 m2) in binnenstad. €10.000 k.k.

Laten we samen zorgen voor lagere vierkantemeterprijzen
Het is tijd voor een nieuwe manier van bouwen - Gemeenteraadsverkiezingen

Hoe pakken we dat aan? 

Door het woningtekort betaal je zelfs voor het kleinste hok de hoofdprijs. Als Fijn Wonen willen we daar iets aan doen, door woningen van hoge kwaliteit betaalbaar te maken. Méér woning, voor minder geld. Zo heb je bij ons al een woning met een oppervlakte van meer dan 76 stemhokjes voor €140.000 k.k. incl. btw. Maar om de prijs laag te houden moet ook de grond betaalbaar zijn. We werken daarom graag samen met gemeenten, corporaties en ontwikkelaars om de beste oplossing voor elke wijk te bieden.

Goedkoper en sneller bouwen - zonder in te leveren op kwaliteit - is onderdeel van de oplossing voor het woningtekort. Dankzij ons slimme proces zijn onze woningen en appartementen betaalbaar, van hoge kwaliteit en razendsnel te realiseren. Daarmee passen ze perfect in onze missie: een fijne leefomgeving voor iedereen. Samen met gemeenten, corporaties en ontwikkelaars creëren we wijken waarin mensen jarenlang met veel plezier kunnen wonen.

Wethouder in Oosterwolde

Nieuwbouwproject Oosterburgh in Oosterwolde feestelijk van start 

Met het leggen van een grote puzzel werd woensdagmiddag 9 maart 2022 de bouw van nieuwbouwproject Oosterburgh officieel gestart. Wethouder Ben Engberts, gemeente Oldebroek, directeur-bestuurder Fleur Imming van UWOON, commercieel manager Henk Bakker van Van Wijnen en Jan Herm Bouwhuis, accountmanager van Fijn Wonen, legden de puzzelstukken op hun plaats, waarmee de situatietekening van het nieuwbouwplan zichtbaar werd.

Peter Hutten ontmoet Hugo de Jonge in Den Haag

Peter Hutten spreekt minster Hugo de Jonge over woningtekort

Maandag 17 januari sprak Peter Hutten (CEO van Van Wijnen) tijdens een werkbezoek in Den Haag met Hugo de Jonge, de nieuwe minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening. Het werkbezoek was opgezet door Koninklijke Bouwend Nederland en vond plaats bij een groot bouwproject van Heijmans. “Een zinvol, veelbelovend, eerste contact, om samen met de minister iets te kunnen doen aan de woningnood” aldus Hutten.

De Loskade

Kijken in de wijk van de toekomst?

Ben je werkzaam bij een gemeente, corporatie of ontwikkelaar en wil je meer weten over onze producten? Kom dan eens langs op De Loskade; de circulaire wijk waar een groot deel van ons assortiment te vinden is. Van de huurders die er wonen krijgen we doorlopen feedback over hun woonbehoeften van vandaag, morgen en overmorgen. We leiden je graag rond! Boek hieronder een tour. 

Maak kennis met de woonwijk van de toekomst

Boek een tour
Logo Fijn Wonen

Fijn Wonen

Weten wat jouw mogelijkheden zijn? Neem contact met ons op