Ongekende keuzevrijheid

De grondgebonden woningen van Fijn Wonen staan voor comfortabel en toekomstbestendig wonen met ongekende keuzevrijheid. De vele mogelijkheden in architectuur zorgen voor gevarieerde woonwijken. Ook onze woontoren en galerij hebben oneindig veel architectonische mogelijkheden. Denk hierbij aan combinaties met: balkonvormen, balkonposities, kozijnafmetingen, gevelindelingen, steenverbanden, steen- en voegkleuren, uitspringend metselwerk, balkonhekken, dakrandhoogtes, etc.

Doordat we onze woningen zelf produceren, hoef je je niet druk te maken om leverzekerheid, snelheid en kwaliteit. Al zijn onze woningen dankzij ons modulaire productieproces betaalbaar, op comfort wordt nooit ingeleverd. De woningen zien er verre van standaard uit en dat zijn ze van binnen ook niet.

Heb je vragen of wil je meer informatie?

PPO - Lelystad Parkwijk- Blok 6.2
Galerij gebouw - Artist Impression - Donkere Steen
PPO - Lelystad Parkwijk - Blok 5.1
Woontoren - Kruispunt - Artist Impression
Gevelstenen - Voorbeeld - Balkon
Gevelstenen - Voorbeeld - 14
Gevelstenen - Voorbeeld - 9
Gevelstenen - Voorbeeld - 11
Gevelstenen - Voorbeeld - 18

Gevelstenen

De gevelstenen die worden aangebracht op onze woningen maken een groot verschil in de uitstraling. Er zijn veel keuzemogelijkheden betreffende de kleur, het metselverband en de voegkleur. Ook kan er gevarieerd worden in dikte van de gevelstenen om een reliëf te creëren. 
PPO - Lelystad Parkwijk - Blok 5.1

Een gevarieerde woonwijk door PPO

PPO staat voor Projectmatig Particulier Opdrachtgeverschap. Kopers van woningen werken nauw samen met een architect om hun huis naar eigen wens te ontwerpen. Op deze manier ontstaat er een zeer gevarieerde woonwijk. Men spreekt ook vaak over CPO, Collectief Particulier Opdrachtgeverschap. Dit is een vorm van sociale projectontwikkeling waarbij toekomstige bewoners gezamenlijk opdrachtgever zijn voor hun eigen nieuwbouwproject. Meer weten? In ons whitepaper lees je alles over woningen die volgens het PPO-principe gerealiseerd worden.Architecten

Artist Impression Groningen Woontoren

De Zwarte Hond (DZH)

De Zwarte Hond is een ontwerpbureau voor architectuur, stedenbouw en strategie met vestigingen in Groningen, Rotterdam en het Duitse Keulen. Ze combineren maatschappelijke betrokkenheid met vakmanschap en creëren daarmee hoogwaardige projecten die passen bij de context en nauw aansluiten op de wensen van de gebruikers en de visies van de opdrachtgevers. Er worden plekken, gebouwen en omgevingen met een verrassende uitstraling ontworpen zoals de toren voor Fijn Wonen op het Suikerterrein in Groningen. Door middel van patchwork op de gevel ziet dit appartementengebouw er speels, divers en levendig uit. 

AG Nova Architecten

AG NOVA bestaat uit conceptgenerators, ontwerpende architecten, bouwkundigen, BIM-modelleurs en jonge creatievelingen. Vanuit een prachtige kerk in Amersfoort werkt deze partij aan de meest uiteenlopende ontwerpen, zo ook voor Fijn Wonen. Volgens AG NOVA geeft architectuur gebouwen een identiteit en soms zelfs authenticiteit, maar de gebruikers ervan maken het uniek. Dit hebben ze bijvoorbeeld ook gedaan voor de woontoren voor WoonWaard in Heerhugowaard. 
Fijn woningen type 201

KOW Architecten

KOW ontwikkelt antwoorden op de ruimtelijke vragen van vandaag én morgen. Door vernieuwende duurzame en energieleverende gebouwen te ontwikkelen, zorgen zij ervoor dat mensen zich fijn voelen en fysiologische voordelen ervaren. Samengevat staat KOW voor modern vakmanschap waarbij er nieuwe oplossingen en materialen gecombineerd worden met jarenlange ervaring, kennis, maakbaarheid en daadkracht. Vanuit kantoren in Den Haag en Eindhoven dragen zij hun steentje bij aan de architectuur van projecten binnen Fijn Wonen.

Mecanoo

Mecanoo, officieel opgericht in Delft in 1984, bestaat uit een multidisciplinair team van creatieve professionals uit 25 verschillende landen. Een internationaal team van architecten, interieurontwerpers, stedenbouwkundigen, landschapsarchitecten, maar ook bouwkundige technici staat hier paraat. Mecanoo heeft uitgebreide ervaring met het ontwerpen en realiseren van uitzonderlijke gebouwen die de ambities van de klant dienen en tegelijkertijd levendige eindgebruikersruimten creëren. Projecten zoals de woontoren en de twee galerijgebouwen in het Zaankwartier in Wormerveer zijn voorbeeld van het werk van Mecanoo voor Fijn Wonen. 
Oudenbosch 60 woningen

Venster Architekten

Venster Architekten is een professioneel en veelzijdig architectenbureau uit Gouda dat al meer dan 40 jaar een omvangrijk aantal projecten heeft gerealiseerd. De laatste twee decennia is het bureau uitgegroeid van lokale woningbouwpartij tot landelijk werkend allround bureau, met het grootste accent in de Randstad. Als een van de huisarchitecten van Fijn Wonen heeft Venster Architekten o.a. het project van 60 woningen in het Noord-Brabantse Oudenbosch ontworpen. 

Bekijk onze gevarieerde projecten

LeeuwardenIn voorbereiding

Leeuwarden | 38 woningen

In de wijk Camminghaburen realiseren wij 38 woningen voor Van Wijnen Projectontwikkeling. Mix CamminghaDe wijk Mix Cammingha wordt gerealiseerd

TholenIn voorbereiding

Tholen | 24 woningen

Voor woningcorporatie Stadlander mogen wij 24 sociale huurwoningen realiseren in gemeente Tholen.Op drie verschillende locaties gaan wij woningen

VlissingenIn voorbereiding

Vlissingen | 18 woningen

In het Scheldekwartier in Vlissingen, een groeiend en aantrekkelijk woongebied, mogen wij 18 tweelaags met kap woningen realiseren voor Van