Fijn voor vastgoedbeleggers

Snel rendement van je belegging én bouwen aan de toekomst? Fijn biedt vastgoedbeleggers de kans om te investeren in betaalbare, comfortabele en toekomstbestendige woningen. Dankzij ons innovatieve productieproces kunnen we op en goedkopere en snellere manier woningen realiseren, zonder in te leveren op kwaliteit of toekomstbestendigheid. 

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op

Volledige producten

We hebben acht grondgebonden woningen in ons assortiment die allemaal verkrijgbaar zijn als tussenwoning, hoekwoning en twee-onder-een-kapwoning. Ondanks de modulaire manier van produceren, is ieder ontwerp uniek en dankzij onze uitgebreide architectonische mogelijkheden naar wens aan te passen. En onderaan de streep zorgen we voor een volledig product, oftewel een complete woning met alle noodzakelijk faciliteiten.

Bekijk onze woningen

Toekomstbestendige woningen

Investeren in de toekomst betekent het verminderen van de negatieve impact op onze planeet, het klimaat en het welzijn van mensen. Daarin lopen we graag voorop. Daarom leveren we gasloze, energiezuinige en het liefst circulaire woningen af. We blijven ontwikkelen en experimenteren actief met alles wat we hebben geleerd. Met als resultaat het prototype van onze volledig modulaire en remontabele woning in Gorredijk. En natuurlijk de pop-up woonwijk De Loskade in Groningen.  

Meer over circulair bouwen

Een efficiënt productieproces

We produceren onze woningen grotendeels vooraf en in eigen beheer. Zo kunnen we onze woningen in korte tijd produceren en afleveren. Door ons efficiënte productieproces kunnen we volledige woningen, inclusief alle ontwikkelactiviteiten, voor een all-inprijs aanbieden. Jij weet dus meteen wat je kunt verwachten. In onze nieuwe fabriek produceren we straks nog sneller en goedkoper. De klant geeft de keuzes door via de woningconfigurator, waarna we met die data in de fabriek direct voor ze aan de slag gaan.

Meer weten?

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Neem contact op