Fijn voor vastgoedbeleggers

Snel rendement van je belegging én bouwen aan de toekomst? Bij Fijn kun je als vastgoedbelegger complete woonwijken afnemen die vol komen te staan met betaalbare, comfortabele en toekomstbestendige woningen. Dankzij ons innovatieve productieproces kunnen we op een goedkopere en snellere manier een volledige woonwijk realiseren, zonder in te leveren op kwaliteit of toekomstbestendigheid.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op

Volledige producten

De acht grondgebonden woningen in ons assortiment zijn stuk voor stuk verkrijgbaar als tussenwoning, hoekwoning en twee-onder-een-kapwoning. Ondanks de modulaire manier van produceren is, dankzij onze uitgebreide architectonische mogelijkheden, iedere woonwijk uniek en naar wens aan te passen. We leveren een volledig product, oftewel complete woningen met alle noodzakelijke faciliteiten. 

Bekijk onze woningen

Toekomstbestendige woningen

Investeren in de toekomst betekent het verminderen van de negatieve impact op onze planeet, het klimaat en het welzijn van mensen. Daarin lopen we graag voorop. Daarom leveren we gasloze, energiezuinige en het liefst circulaire woningen af. We blijven ontwikkelen en experimenteren actief met alles wat we hebben geleerd. Met als resultaat het prototype van onze volledig modulaire en remontabele woning in Gorredijk. En natuurlijk de pop-up woonwijk De Loskade in Groningen.  

Meer over circulair bouwen
Klanten aan het woord

Rick Kalksma van Amvest over Fijn Wonen

"Het is de doorpakmentaliteit en innovatiedrang die Fijn Wonen uniek maakt"

Vastgoedbelegger Amvest en Fijn Wonen sloegen de handen ineen en bouwen samen aan een fijne leefomgeving in Lelystad. Een project dat smaakt naar meer, aldus Rick Kalksma, transactiemanager bij Amvest. "het volgende project staat al op de planning."

Een efficiënt productieproces

We produceren onze woningen grotendeels vooraf en in eigen beheer. Dankzij ons efficiënte productieproces kunnen we woningen voor een all-inprijs aanbieden en een complete woonwijk in korte tijd turnkey afleveren. Jij weet dus meteen wat je kunt verwachten. In onze nieuwe fabriek produceren we straks nog sneller en goedkoper. Jij geeft je keuzes door via de woningconfigurator, waarna we met die data in de fabriek direct voor je aan de slag gaan met het produceren van de woonwijk. 

Meer weten?

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Neem contact op