Snel rendement van je belegging én bouwen aan de toekomst? Met Fijn Wonen bieden we beleggers de mogelijkheid om te investeren in betaalbare, comfortabele en toekomstbestendige woningen. Na aflevering blijven wij betrokken door professioneel advies, actieve ondersteuning, monitoring, een dashboard en energie-coaching aan te bieden aan onze bewoners.

Samenwerken aan de wijk van de toekomst

Wij streven ernaar om samen met projectontwikkelaars te werken aan de wijk van de toekomst. Een wijk met een verscheidenheid aan kwalitatief hoogstaande woningen, waarin technologie niet alleen wordt ingezet om het leven slimmer en duurzamer te maken, maar ook om anderen daarvan mee te laten profiteren. We blijven innoveren, grenzen verleggen en - als het even kan - anderen inspireren om met ons mee te doen.

De voordelen op een rijtje

  1. Doordat onze woningen grotendeels vooraf en in eigen beheer geproduceerd worden, kunnen we onze woningen binnen een zeer korte tijd afleveren.
  2. Door dit efficiënte productieproces’, houden wij grip op de kwaliteit, prijs en planning.
  3. Wij leveren ‘volledige’ producten. Dat houdt in dat we onze woningen afleveren inclusief alle ontwikkelactiviteiten en bijkomende kosten.
  4. Dankzij onze uitgebreide architectuurmogelijkheden is elk ontwerp uniek en passend op iedere locatie.
  5. Onze woningen worden afgeleverd met alle benodigde faciliteiten.
  6. Wij bieden lever- en prijszekerheid voor al onze woningen. Voor 2021 en 2022 kunnen we prijsvaste aanbiedingen doen. (Leverzekerheid).
  7. Na aflevering van onze woningen, blijven wij support en zekerheid bieden.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Investeren in betaalbare projecten

Door het tekort aan gekwalificeerd personeel en aannemers, zijn de bouwkosten de afgelopen jaren aanzienlijk gestegen. En de prijsstijging duurt voort. Bovendien toont onderzoek aan dat het tekort aan huurwoningen, met name voor starters op de woningbouw, alleen maar zal toenemen. Fijn Wonen speelt hier slim op in met een beproefd ontwikkelings- en bouwproces waardoor we leverzekerheid, snelheid en kwaliteit kunnen garanderen voor een fijne prijs.

Vanaf 1 juli 2020 moet alle nieuwbouw voldoen aan de eisen voor bijna energieneutrale gebouwen (BENG). Al onze woningen zijn standaard all-electric en kunnen zelfs, afhankelijk van de keuze van het energieconcept, nul-op-de-meter (NOM) worden afgeleverd. Op deze manier voldoen onze woningen zeer goed aan de BENG-eisen.

Door persoonlijk advies en een energiedashboard aan te bieden, maken we de prestaties van bewoners inzichtelijk, zodat bewoners meer energiebewust zijn en aangezet worden tot energiezuiniger gedrag. Op deze manier garanderen e we de prestaties van een woning. Tot slot verzorgen wij de complete afwerking van onze woningen, wat leidt tot een verlaging van zowel product- als proceskosten.

Investeren in comfortabele projecten

Wij leveren behaaglijke en lichte woningen met onder meer vloerverwarming, dakramen, een hangend toilet, een vorstvrije buitenkraan en veel raampartijen. Door onze woningen goed te isoleren en energiezuinig in te richten, kunnen we de energierekening zelfs terugbrengen tot €0. Alle Fijn Wonen-woningen worden geleverd met een zeer complete en luxe badkamer- en toilet.

Samen met een aantal gerenommeerde architecten hebben we een ‘slimme toolset’ ontwikkeld waarmee woningen per project volledig gepersonaliseerd kunnen worden. Denk aan verschillende kleuren baksteen, typen dakpan, gootafwerkingen en kozijnindelingen. Op deze manier kan voor elk project en op iedere locatie een passende, projectspecifieke uitstraling worden gerealiseerd.

Door de mogelijkheid extra fijne elementen toe te voegen zijn onze woningen niet alleen duurzaam en energiezuinig, maar ook zeer comfortabel.

Investeren in toekomstbestendige projecten

Fijn wonen is voor de mensen nu, maar zeker ook voor de generaties na ons. Als onderdeel van Van Wijnen, bouwen we samen aan ruimte voor een beter leven. Daarbij zijn we ons zeer bewust van de negatieve impact die bouwen heeft op onze planeet, het klimaat en het welbevinden van mensen.

Die negatieve impact moeten we verminderen. En daarin lopen we graag voorop. Hoe we dat doen? Door ten eerste gasloze, energiezuinige en het liefst circulaire woningen op te leveren. Bij materiaalkeuzes letten wij op de herkomst en verwerking van het materiaal én wat er in de toekomst mee kan gebeuren. Maar ook door te experimenteren met onconventionele toepassingen die vooruitlopen op de woonbehoeften van de toekomst.

Benieuwd naar onze duurzame, toekomstbestendige experimenten? Lees vooral verder.

 

Lees meer over circulair bouwen

Plandesigner en woningconfigurator

Zie jij kansen voor een nieuw project?

Fijn Wonen biedt inmiddels acht grondgebonden en tweeëntwintig variaties met verschillende beukmaten voor nieuwbouw. Al onze woningen zijn verkrijgbaar als tussenwoning, hoekwoning en twee-onder-een-kapwoning.

In de verkennende- en ontwikkelfase van een bouwproces is het van groot belang dat de grote lijnen van een project in beeld te brengen. Wij hebben de tools in huis om samen met projectontwikkelaars een woonwijk online tot leven te brengen.

Nieuwsgierig? Bekijk onze demo. 

Plandesigner Fijn Wonen

Zelf je eigen droomhuis samenstellen

Zoals wij samen met projectontwikkelaars hun eigen wijk online kunnen visualiseren, zo kunnen bewoners zelf hun eigen droomhuis ‘online’ samenstellen. Met de woningconfigurator van Fijn Wonen krijgen bewoners de kans een woning volledig virtueel samen te stellen in 3D. Nieuwsgierig hoe dit werkt? 

Meer over de woningconfigurator

Support en zekerheid

Onze verantwoordelijk stopt niet als de woning afgeleverd is. Dan begint het leven immers pas. Onze eigen woonconsulenten, die nauw samenwerken met het bouwteam, begeleiden bewoners bij energiezuinig en fijn wonen. We houden de prestaties van de woning nauwkeurig bij voor de bewoners. Die zijn via een online dashboard te volgen.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze woningen, heb je advies nodig of wil je de mogelijkheden doornemen? Onze medewerkers staan voor je klaar. Maak direct een afspraak!