Vastgoedbeleggers

Snel rendement van je belegging én bouwen aan de toekomst? Bij Fijn kun je als vastgoedbelegger complete woonwijken afnemen die vol komen te staan met betaalbare, mooie en duurzame woningen. Dankzij ons innovatieve productieproces kunnen we op een goedkopere en snellere manier een volledige woonwijk realiseren, zonder in te leveren op kwaliteit of duurzaamheid.

Klanten aan het woord

Rick Kalksma van Amvest over Fijn Wonen

"Het is de doorpakmentaliteit en innovatiedrang die Fijn Wonen uniek maakt"

Vastgoedbelegger Amvest en Fijn Wonen sloegen de handen ineen en bouwen samen aan een fijne leefomgeving in Lelystad. ''Een project dat smaakt naar meer'' aldus Rick Kalksma, transactiemanager bij Amvest. "Het volgende project staat al op de planning!"

Volledige producten

De acht grondgebonden woningen in ons assortiment zijn stuk voor stuk verkrijgbaar als tussenwoning, hoekwoning en twee-onder-een-kapwoning. Ondanks de modulaire manier van produceren is, dankzij onze uitgebreide architectonische mogelijkheden, iedere woonwijk uniek en naar wens aan te passen. We leveren een volledig product, oftewel complete woningen met alle noodzakelijke faciliteiten. 

De Loskade

Duurzame woningen

Investeren in de toekomst betekent het verminderen van de negatieve impact op onze planeet, het klimaat en het welzijn van mensen. Daarin lopen we graag voorop. Daarom leveren we gasloze, energiezuinige en het liefst circulaire woningen af. We blijven ontwikkelen en experimenteren actief met alles wat we hebben geleerd. Met als resultaat het prototype van onze volledig modulaire en remontabele woning in Gorredijk. En natuurlijk de pop-up woonwijk De Loskade in Groningen.  

Woningfabriek Heerenveen

Een efficiënt productieproces

We produceren onze woningen grotendeels vooraf en in eigen beheer. Dankzij ons efficiënte productieproces kunnen we woningen voor een all-in prijs aanbieden en een complete woonwijk in korte tijd turnkey opleveren. Jij weet dus meteen wat je kunt verwachten. In onze nieuwe woningfabriek produceren we woningen en appartementen nóg sneller en goedkoper. Digitaal worden alle keuzes en opties voor jouw project doorgegeven. Hierna gaan we met deze data direct voor je aan de slag en wordt 'jouw' woonwijk in de fabriek geproduceerd. 

Benieuwd naar onze woningfabriek?

Ben jij een vastgoedbelegger? Dan nodigen wij je van harte uit in onze woningfabriek in Heerenveen zodat je met eigen ogen kunt zien hoe wij onze woningen en appartementen produceren. Meld je aan via onderstaand formulier, dan nemen wij contact met je op voor een rondleiding door onze woningfabriek.