Vastgoedbeleggers

Snel rendement van je belegging én bouwen aan de toekomst? Bij Fijn kun je als vastgoedbelegger complete woonwijken afnemen die vol komen te staan met betaalbare, comfortabele en toekomstbestendige woningen. Dankzij ons innovatieve productieproces kunnen we op een goedkopere en snellere manier een volledige woonwijk realiseren, zonder in te leveren op kwaliteit of duurzaamheid.

Neem contact op
Klanten aan het woord

Rick Kalksma van Amvest over Fijn Wonen

"Het is de doorpakmentaliteit en innovatiedrang die Fijn Wonen uniek maakt"

Vastgoedbelegger Amvest en Fijn Wonen sloegen de handen ineen en bouwen samen aan een fijne leefomgeving in Lelystad. ''Een project dat smaakt naar meer'' aldus Rick Kalksma, transactiemanager bij Amvest. "Het volgende project staat al op de planning!"

Volledige producten

De acht grondgebonden woningen in ons assortiment zijn stuk voor stuk verkrijgbaar als tussenwoning, hoekwoning en twee-onder-een-kapwoning. Ondanks de modulaire manier van produceren is, dankzij onze uitgebreide architectonische mogelijkheden, iedere woonwijk uniek en naar wens aan te passen. We leveren een volledig product, oftewel complete woningen met alle noodzakelijke faciliteiten. 

De Loskade

Duurzame woningen

Investeren in de toekomst betekent het verminderen van de negatieve impact op onze planeet, het klimaat en het welzijn van mensen. Daarin lopen we graag voorop. Daarom leveren we gasloze, energiezuinige en het liefst circulaire woningen af. We blijven ontwikkelen en experimenteren actief met alles wat we hebben geleerd. Met als resultaat het prototype van onze volledig modulaire en remontabele woning in Gorredijk. En natuurlijk de pop-up woonwijk De Loskade in Groningen.  

Woningfabriek Heerenveen

Een efficiënt productieproces

We produceren onze woningen grotendeels vooraf en in eigen beheer. Dankzij ons efficiënte productieproces kunnen we woningen voor een all-in prijs aanbieden en een complete woonwijk in korte tijd turnkey opleveren. Jij weet dus meteen wat je kunt verwachten. In onze nieuwe woningfabriek produceren we woningen en appartementen nóg sneller en goedkoper. Digitaal worden alle keuzes en opties voor jouw project doorgegeven. Hierna gaan we met deze data direct voor je aan de slag en wordt 'jouw' woonwijk in de fabriek geproduceerd. 

De Loskade

Kijken in de wijk van de toekomst?

Ben je werkzaam bij een gemeente, corporatie of ontwikkelaar en wil je meer weten over onze producten? Kom dan eens langs op De Loskade; de circulaire wijk waar een groot deel van ons assortiment te vinden is. Van de huurders die er wonen krijgen we doorlopend feedback over hun woonbehoeften van vandaag, morgen en overmorgen. We leiden je graag rond! Boek hieronder een tour. 

Maak kennis met de woonwijk van de toekomst

Boek een tour