Wij zijn Fijn Wonen

Wonen gaat verder dan een woning: het gaat over het leven van mensen. We leven het liefst in een huis waarin we ons onbezorgd en thuis voelen en waar genoeg financiële ruimte overblijft om leuke dingen te doen. Bij Fijn Wonen begrijpen we dat. Sterker nog, Fijn Wonen gaat nog een stap verder: wij geloven dat wonen niet alleen gaat over het vinden van ruimte voor nu, maar ook over het behouden van ruimte voor toekomstige generaties. Ons doel? Een fijn leven voor vandaag, morgen en overmorgen.

Buitengewoon wonen

Fijn Wonen biedt comfortabele woningen en appartementen die in een snel tempo gerealiseerd kunnen worden. Door toepassing van verschillende architectuurstijlen en modulaire, geprefabriceerde componenten ontstaan hoogwaardig vormgegeven, unieke gebouwen. Dankzij onze intelligente manier van configureren, kunnen we woonpakketten bieden met een ruime keuze in opties en afwerkingen. Door het innovatieve productieproces in combinatie met bewezen technologie en de onderhoudsvriendelijke materialen, leveren we onze woningen met gegarandeerde prestaties tegen een betaalbare prijs. Buitengewoon wonen noemen we dat. Ook na aflevering blijft Fijn Wonen een vriend die bewoners helpt hun leven zo energiezuinig en fijn mogelijk in te richten dankzij excellente service. Door de hoge mate van circulariteit zijn de woningen remontabel en kunnen ze op een andere plek een tweede leven krijgen.

Duurzaam leven zonder in te leveren

Verschil maken doen we niet alleen. Samen met ontwikkelaars, corporaties en beleggers investeren we vol passie in toekomstbestendige en betaalbare leefomgevingen waar bewoners onbezorgd kunnen wonen. Zo bouwen we daadkrachtig verder aan een leefklimaat waar mensen nu en in de toekomst duurzaam kunnen leven zonder in te leveren.

En dat is fijn voor iedereen!

Onze belofte

Betaalbaar

Door onze slimme productiemethodes, die wij volledig zelf beheren, en onze energiezuinige keuzes, leveren wij kwaliteit tegen een fijne prijs.

 • Wij leveren Nul-op-de-Meter (NOM)- woningen die EPV-proof zijn. Zo verdien jij je investering snel weer terug.
 • Door ons beproefde ontwikkelings- en bouwproces - snel en kant-en-klaar - kunnen we de kosten laag houden.
 • Wij leggen een sterke focus op het verlagen van de Total Cost of Ownership, het totale kostenplaatje.

Comfortabel

Onze woningen zijn niet alleen goed geïsoleerd en energiezuinig, maar dankzij extra fijne elementen, waaronder dakramen, vloerverwarming, hangend toilet en vorstvrije buitenkraan, vooral heel comfortabel en compleet.

 • Wij leveren een behaaglijke en lichte woning door onder meer vloerverwarming, luxe voorzieningen en veel raampartijen.
 • Door onze woningen goed te isoleren en energiezuinig in te richten, kunnen we de energierekening zelfs terugbrengen tot €0.
 • Voor sociale huur, beleggershuur en koop bieden wij verschillende afbouwpakketten.

Toekomstbestendig

Dankzij fijne voorzieningen zijn onze woningen geschikt voor nu en voor later. En we kijken zelfs verder dan later: door slim gebruik te maken van energiebesparende en energieopwekkende voorzieningen houden wij rekening met onze volgende generatie.

 • Onze Nul-op-de-Meter-woningen zijn gasloos en aansluitbaar op de stadsverwarming.
 • Wij bieden een levensloopgeschikte woning voor iedere leeftijd en voor elke levensfase.
 • Wij doen doorlopend onderzoek naar de nieuwste trends om onze duurzame woningen continu te verbeteren.

Support & Zekerheid

Door onze woningen zelf te produceren garanderen wij leverzekerheid, snelheid en kwaliteit. Ook na aflevering blijven wij betrokken door bewonersconsulenten, energiecoaches, monitoring en een dashboard aan te bieden.

 • Wij bieden de mogelijkheid van een tienjarige prestatiegarantie op de schil en de installaties. Daarmee garanderen wij de energieopbrengst voor de woningeigenaar.
 • Wij helpen bewoners bij hun energieverbruik en energiekosten.
 • Ons Fijn Wonen-servicenummer (0800-1219) is 24/7 beschikbaar voor onderhoud- en reparatieverzoeken die we in eigen beheer afhandelen.