Wonen gaat verder dan een woning: het gaat over het leven van mensen. We willen allemaal een huis waarin we ons thuis voelen, waarbij genoeg financiële ruimte overblijft om leuke dingen te doen en waar wij - en de generaties na ons - nog jarenlang plezier van hebben. Een fijn leven voor vandaag, morgen en overmorgen. In de huidige woningmarkt is zo'n plek niet voor iedereen beschikbaar. Daar willen wij als Fijn Wonen iets aan doen. 

Maarten en Jose

Niet normaal

Het huidige woningtekort vraagt om een nieuwe manier van bouwen. Daarom maken wij woningen en appartementen die betaalbaar, comfortabel, toekomstbestendig én snel te realiseren zijn. Niet normaal. Met onze modulaire componenten in verschillende architectuurstijlen realiseren we gevarieerde woonwijken voor jong en oud waarin mensen met veel plezier kunnen leven. Door het slimme productieproces en de onderhoudsvriendelijke materialen garanderen we de prestaties van onze woningen en zijn de energiekosten voor de bewoner lager. Omdat de woningen remontabel zijn, kunnen ze op een andere plek een tweede leven krijgen en zijn ze in hoge mate circulair. En dat allemaal tegen een scherpe prijs. Ook na aflevering van de woningen blijven we betrokken en helpen we bewoners hun leven zo energiezuinig en fijn mogelijk in te richten.

Duurzaam leven zonder in te leveren

Verschil maken we niet alleen. Samen met corporatiesontwikkelaars en beleggers zorgen we ervoor dat het aanbod betaalbare, comfortabele en toekomstbestendige woningen verder groeit. Zo kunnen steeds meer mensen - nu en in de toekomst - duurzaam leven zonder in te leveren.

Fijn Wonen is in 2025 volledig afvalvrij

Samen bouwen we aan ruimte voor een beter leven

Onze belofte

Betaalbaar

Betaalbaar

Door onze slimme productiemethodes, die wij volledig zelf beheren, en onze energiezuinige keuzes, leveren wij kwaliteit tegen een fijne prijs.

 • Wij leveren Nul-op-de-Meter (NOM)- woningen die EPV-proof zijn. Zo verdien jij je investering snel weer terug.
 • Door ons beproefde ontwikkelings- en bouwproces - snel en kant-en-klaar - kunnen we de kosten laag houden.
 • Wij leggen een sterke focus op het verlagen van de Total Cost of Ownership, het totale kostenplaatje.
Comfortabel

Comfortabel

Onze woningen zijn niet alleen goed geïsoleerd en energiezuinig, maar dankzij extra fijne elementen, waaronder dakramen, vloerverwarming, hangend toilet en vorstvrije buitenkraan, vooral heel comfortabel en compleet.

 • Wij leveren een behaaglijke en lichte woning door onder meer vloerverwarming, luxe voorzieningen en veel raampartijen.
 • Door onze woningen goed te isoleren en energiezuinig in te richten, kunnen we de energierekening zelfs terugbrengen tot €0.
 • Voor sociale huur, beleggershuur en koop bieden wij verschillende afbouwpakketten.
Toekomstbestendig

Toekomstbestendig

Dankzij fijne voorzieningen zijn onze woningen geschikt voor nu en voor later. En we kijken zelfs verder dan later: door slim gebruik te maken van energiebesparende en energieopwekkende voorzieningen houden wij rekening met onze volgende generatie.

 • Onze Nul-op-de-Meter-woningen zijn gasloos en aansluitbaar op de stadsverwarming.
 • Wij bieden een levensloopgeschikte woning voor iedere leeftijd en voor elke levensfase.
 • Wij doen doorlopend onderzoek naar de nieuwste trends om onze duurzame woningen continu te verbeteren.
Coach Ferry geeft uitleg aan een bewoner over de keuken

Support & Zekerheid

Door onze woningen zelf te produceren garanderen wij leverzekerheid, snelheid en kwaliteit. Ook na aflevering blijven wij betrokken door bewonersconsulenten, energiecoaches, monitoring en een dashboard aan te bieden.

 • Wij bieden de mogelijkheid van een tienjarige prestatiegarantie op de schil en de installaties. Daarmee garanderen wij de energieopbrengst voor de woningeigenaar.
 • Wij helpen bewoners bij hun energieverbruik en energiekosten.
 • Ons Fijn Wonen-servicenummer (0800-1219) is 24/7 beschikbaar voor onderhoud- en reparatieverzoeken die we in eigen beheer afhandelen.