Fijn voor Woningcorporaties

Met Fijn Wonen bieden we woningcorporaties de mogelijkheid om betaalbare, comfortabele en toekomstbestendige woningen te bouwen, verhuren en beheren. Bovendien ontzorgen we woningcorporaties door professioneel advies en actieve ondersteuning aan te bieden tijdens en na het afleveren van onze woningen.

Fijn voor Projectontwikkelaars

Op zoek naar een efficiënte oplossing om duurzaam te bouwen met hoog rendement? Met Fijn Wonen bieden we projectontwikkelaars de mogelijkheid om betaalbare, comfortabele en toekomstbestendige projecten te realiseren binnen zeer korte tijd. Ook na aflevering blijven wij betrokken door professioneel advies en actieve ondersteuning aan te bieden aan onze bewoners.

Fijn voor Vastgoedbeleggers

Snel rendement van je belegging én bouwen aan de toekomst? Met Fijn Wonen bieden we beleggers de mogelijkheid om te investeren in betaalbare, comfortabele en toekomstbestendige woningen. Na aflevering blijven wij betrokken door professioneel advies, actieve ondersteuning, monitoring, een dashboard en energie-coaching aan te bieden aan onze bewoners.