De diensten van Fijn Wonen

Door onze woningen zelf te produceren garanderen wij leverzekerheid, snelheid en kwaliteit. Ook na aflevering blijven wij betrokken door bewonersconsulenten, energiecoaches, monitoring en een dashboard aan te bieden. Op deze pagina lees je meer over de diensten die wij bieden voor woningcorporaties, vastgoedbeleggers, projectontwikkelaars, gemeenten en bewoners. 

Klantenservice

Onze klantenservice is op werkdagen bereikbaar via telefoon (0800-1219), email ([email protected]) of via het contactformulier op de contactpagina. Buiten werktijden faciliteren wij een 24 uurs-servicedienst voor eventuele spoedzaken. De melding komt binnen bij het algemene servicenummer van Van Wijnen en wordt door de medewerkers op prioriteit ingeschat en ingepland. Meer informatie vind je op onze klantenservice pagina.

Servicemonteurs

Onderhouds- en reparatieverzoeken handelen wij met onze Servicemonteurs in eigen beheer af. Deze servicemonteurs zijn vertrouwd met de Fijn Wonen-woningen en hebben direct inzage in de juiste informatie van de woning. Bij spoedzaken, ’s avonds, in het weekend of met feestdagen kan het zijn dat een Van Wijnen-monteur de service verleent.

Fijn voor Woningcorporaties

Met Fijn Wonen bieden we woningcorporaties de mogelijkheid om betaalbare, mooie en duurzame woningen te bouwen, verhuren en beheren. Bovendien ontzorgen we woningcorporaties door professioneel advies en actieve ondersteuning aan te bieden tijdens en na het afleveren van onze woningen.

Fijn voor Projectontwikkelaars

Op zoek naar een efficiënte oplossing om duurzaam te bouwen met hoog rendement? Met Fijn Wonen bieden we projectontwikkelaars de mogelijkheid om betaalbare, mooie en duurzame projecten te realiseren binnen zeer korte tijd, met een voorspelbaar bouwproces. Ook na aflevering blijven wij betrokken door professioneel advies en actieve ondersteuning aan te bieden aan onze bewoners.

Fijn voor Vastgoedbeleggers

Snel rendement van je belegging én bouwen aan de toekomst? Met Fijn Wonen bieden we beleggers de mogelijkheid om te investeren in betaalbare, mooie en duurzame woningen. Na aflevering blijven wij betrokken en kan je altijd bij ons of onze Fijn Wonen-coaches terecht voor vragen over de woning.

Meer weten over onze diensten? Neem contact met ons op!