Accountmanager Redmer Dijkstra

Redmer Dijkstra

Redmer is accountmanager voor regio Noord. Dit zijn de provincies Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en de kop van Overijssel.

"Bij Fijn Wonen is de toekomst vandaag al begonnen. En daar ben ik trots op! Het is een compleet totaalproduct, wat volledig aansluit bij de wensen van onze klant. Duurzaam, toekomstbestendig, comfortabel en binnen no-time gebouwd."

Persoonlijk: enthousiast, triatleet, vastberaden, verbouwen, gezin.

Jan Herm Bouwhuis

Jan Herm richt zich op Midden-Nederland. Hij is actief in de provincies Gelderland, Overijssel en Utrecht.

“Mijn doel is om te bouwen aan een langdurige klantrelatie. Door me te verdiepen in mens en organisatie kan ik een passend product en dienst aan bieden horend bij de specifieke klantvraag met als doel een blije en tevreden eindklant”.

Persoonlijk: no-nonsens, betrouwbaar, verbinder, humor, Bourgondiër, mountainbiken, squash, trotse vader.

Popke Veenstra

Popke is actief in regio West. Dit zijn de provincies Noord-Holland, en een groot deel van Zuid-Holland.

"Ik wil de komende jaren vanuit mijn rol een bijdrage leveren aan het grote woningtekort in Nederland en de lange wachttijden van huurders. Dit doe ik samen met onze klanten, zodat we werken aan nieuwe wijken voor bewoners".

Persoonlijk: gedreven, eerlijk, vrolijk en oprecht.

Armand van Ommen

Armand zet zich in voor de regio Zuid. Dit zijn de provincies Noord-Brabant, Limburg, Zeeland en een klein deel van Zuid-Holland.

"Het woonproduct Fijn Wonen ken ik inmiddels door en door. Vanzelfsprekend gaat dit om de toegepaste techniek, maar vooral ook om de bewoner als eindgebruiker. Mijn doel is de leefomgeving voor onze (toekomstige) bewoners zo comfortabel mogelijk te maken. Daarnaast bedenk ik graag creatieve oplossingen met klanten."

Persoonlijk: enthousiast, gedreven, conceptueel (beeld)denker.