Lelystad | 28 woningen

Keuzevrijheid staat centraal in Parkwijk Lelystad. En dat is te zien! Op dit moment realiseren wij hier 28 woningen voor Van Wijnen Projectontwikkeling. Het bijzondere aan deze woningen is dat er in dit project wordt gewerkt met het PPO-proces: Particulier Projectmatig Opdrachtgeverschap. Dit houdt in dat de (toekomstige) bewoners, samen met een architect, zelf de buitenkant van hun nieuwe woning konden ontwerpen. Welke kleur gevelstenen, wel of geen patroon en welke type gevel? Al deze keuzes kwamen voorbij en daardoor is geen een woning in dit project straks hetzelfde, wat voor een speelse opzet van de wijk zorgt!

In Parkwijk zijn er al ruim vijftig woningen opgeleverd en worden er momenteel zeventien woningen gebouwd, waarvan een groot deel bestaat uit Projectmatig Particulier Opdrachtgeverschap (PPO) woningen. Door de talrijke variaties en grote mate van keuzevrijheid zit er altijd een woning tussen die aansluit op de wensen.

Parkwijk Lelystad

PPO in Lelystad: in Parkwijk hebben de kopers het laatste woord

Toekomstige bewoners hebben zelf de touwtjes in handen bij het realiseren van een woning. Maar liefst 28 kopers mochten meebeslissen over het uiterlijk van hun woning: van gevel tot dak. Welke keuzes hebben de bewoners gemaakt? Hoe komt Parkwijk eruit te zien? Lees het in onze whitepaper.

Locatie