Move Together Week

Move Together; een inspirerende week

Van 29 september t/m 4 oktober organiseren wij het evenement MOVE together. Een inspirerende week voor onze relaties, partners, docenten en collega’s.

Golf van verandering

De toekomst veranderen, kunnen we niet alleen. Juist samen kunnen we bergen verzetten. Daarom organiseren Van Wijnen en Fijn MOVE Together. Een week die in het teken staat van leren, groeien, ontdekken, ontmoeting en elkaar uitdagen. Samen met ambassadeurs, ketenpartners, studenten, docenten en onze eigen medewerkers willen we een golf van verandering teweeg brengen. Samen betekenis geven aan de toekomst. En waar kan dat beter dan in ons eigen living lab aan de Loskade?

Inspiratieplein

MOVE Together: een week met interessante sprekers, workshops, ronde tafelgesprekken en rondleidingen. Er kan een bezoek gebracht worden aan ons inspiratieplein en naar de beurs, waar medewerkers van Van Wijnen en Fijn (Wonen) laten zien hoe zij bijdragen aan de ambitie ‘samen bouwen aan ruimte voor een beter leven’. Fijn (Wonen) verzorgt een virtuele reis in een luchtballon boven een Fijn Wonen-wijk. Een fantastische beleving!

MOVE Together Award


Voor het mooiste, meest praktische, meest veelbelovende initiatief om de wereld in beweging te brengen, rijken we de MOVE Together Award uit tijdens MOVE Together. De MOVE Together Award gaat naar een project dat alles te maken heeft met duurzaamheid. Dat bijvoorbeeld grondstofgebruik terugdringt, waarbij circulariteit in de praktijk wordt gebracht, dat inzet op minder CO2 uitstoot of bijdraagt aan bewustwording over dit onderwerp. De winnaar krijgt een cheque van € 2.500 om te investeren in verdere ontwikkeling van het project.

Don’t make a change, be the change. We are in this together!