Opening Loskade op 24 september met eerste Fijn Wonen hoogbouw

Opening Loskade op 24 september met eerste Fijn Wonen hoogbouw

Morgen, 24 september, lanceert Netwerk Conceptueel Bouwen (NCB) de Conceptenboulevard voor woningcorporaties. Fijn Wonen is hier ook aanwezig!

Opening De Loskade

Opening de Loskade

Op dezelfde dag wordt de circulaire, remontabele pop-up wijk De Loskade op het voormalige Suikerfabriekterrein in Groningen geopend. Hier experimenteren Van Wijnen en Fijn Wonen met de wijk van overmorgen. Het gehele assortiment van Fijn Wonen wordt hier ‘geshowd’, inclusief de eerste stapelbare Fijn Wonen-studio’s (PMC 6 - PMC staat voor Product-Markt-Combinatie, dit is de combinatie van doelgroep en soort woning). Ons nieuwste woonproduct, die ideaal is voor starters, expats, 1 of 2 persoonshuishoudens en vitale 65+ers. Wil je alvast meer weten over onze studio’s? Neem contact op met één van onze accountmanagers.

Volg onze ontwikkelingen

Eind dit jaar zal ook PMC 7,8 en 9 bij Fijn Wonen verkrijgbaar zijn. Zo geven we invulling aan onze missie om betaalbaar, comfortabel en toekomstbestendig wonen te blijven bieden in heel Nederland. En dat is fijn voor iedereen! Volg de ontwikkelingen door je aan te melden voor onze nieuwsbrief of via onze social media kanalen (TwitterFacebookLinkedIn)