Woning 301

De ideale gezinswoning

Deze woning biedt alle ruimte die gezinnen nodig hebben en verschaft ten opzichte van de Fijn Wonen 2 serie, extra bewegingsruimte en indelingsvrijheid. Met drie grote slaapkamers en een ruime badkamer biedt deze woning een zee van ruimte voor veel gezinnen. Door de vele en grote raampartijen kunnen bewoners genieten van een lichte en behaaglijke woning. 

Woningtype 301 is uitgevoerd als twee lagen met een kap.

Oppervlakte en indeling

De woning heeft een zeer ruime woonkamer en een open keuken. Door de hoge gootlijn is er op de eerste verdieping ruimte voor drie grote slaapkamers en een ruime badkamer. De zolder kan op verschillende manieren vormgegeven worden en is bereikbaar met een vaste trap. De woningen kunnen worden voorzien een uitbouw van 1200mm en 2400mm met eventueel een inpandige bijkeuken.

Fijn Wonen 301 is verkrijgbaar in de beukmaten 5.7 , 5.4 en 5.1. Deze beukmaten zijn flexibel inzetbaar in een woningblok.

  • Vanaf 114 m2
  • Slaapkamers: 3
  • Aantal woonlagen: 3

Sanitaire ruimtes

Fijn Wonen produceert zelf de sanitaire ruimtes (toilet en badkamer). De sanitaire ruimtes zijn gebruiksklaar, van alle gemakken voorzien en comfortabel. Bovendien zijn ze onderhoudsvriendelijk en de techniek en installaties eenvoudig toegankelijk.

  • Badkamer 6 m2
  • Keuze uit drie type sanitairpakketten
  • Vijf stijlkeuzes

Keuken

De keuken is een belangrijk onderdeel van de woning. Iedere Fijn Wonen-huurwoning wordt voor huurders standaard geleverd met een basiskeuken van Bruynzeel. Samen met onze vaste partner Bruynzeel is een optiepakket samengesteld waardoor iedere bewoner zijn eigen keuken een persoonlijke touch kan geven. Binnen de basis kan er budgetneutraal gekozen worden uit tal van frontjes, grepen en werkbladen. Daarnaast heeft de bewoner de mogelijkheid om de keukenopstelling aan te passen en apparatuur aan te schaffen.

  Afhankelijk van het type ramen, kan men kiezen uit drie opstellingen:

  • Rechte keuken
  • Hoekkeuken
  • Parallelopstelling

Woningtype 301

Plattegronden

Begane grond

Eerste verdieping

Tweede verdieping

Specificaties

Oppervlakten en inhoud
GBO met beukmaat 5100111 m² GBO met beukmaat 5400118 m² GBO met beukmaat 5700125 m² Inhoud vanaf395 m³ Diepte woning (buitenmaat)9540mm Aantal woonlagen3
Interieur
Aantal slaapkamers3 Aantal badkamers1 Aantal toiletten1 (optioneel tweede toilet mogelijk) Ventilatie en WTW
Exterieur
Soort dakpuntdak Buitenberginginbegrepen
Standaard uitrusting
Dakramenook 1 op zolder Wandcloset Thermostatische mengkraan en glijstangin badkamer Handdoekradiatorin badkamer Vorstvrije buitenkraan Terreininrichtingbeukenhaag, erfafscheiding, voetpad, terras Vloerverwarmingbeneden en boven Verwarminglucht-water-warmtepomp
Eventuele opties
Uitbouw1200 of 2400 mm Tuitgevel Luxe keuken Houten garage Openslaande deuren naar de tuin Tweede toilet in badkamer Bijkeukenbij 2400 uitbouw

Een greep uit de opties

Uitbouw 1200 of 2400 mm

Tuitgevel

Luxe keuken

Ligbad

Houten garage

Bijkeuken (bij 2400 uitbouw)

Ook verkrijgbaar als

Aardbevingsbestendig wonen

Het is ingrijpend om je niet veilig te voelen in je woning, om in onzekerheid te verkeren over schadeafhandeling en tot slot je vertrouwde plek noodgedwongen te moeten verlaten. Vanuit die gedachte is onze nieuwbouwoplossing niet alleen veilig, maar blijft deze ook heel bij een eventuele aardbeving.
Het grootste voordeel? Rust voor nu en in de toekomst. Bij alles wat we doen stellen we de bewoner centraal. Door te borgen dat de woning naast veilig bij bevingen ook heel blijft, ervaart een bewoner minder overlast en behoudt de woning haar ļ¬nanciële waarde.

Hoekwoning

Iedere Fijn Wonen-woning is verkrijgbaar als hoekwoning. Het voordeel van een hoekwoning is dat er bijvoorbeeld een extra raam mogelijk is in de zijgevel, dit creëert extra veel daglicht in de woning. Daarnaast heeft een hoekwoning in veel gevallen een extra grote tuin, doordat er aan de zijkant en achterzijde van de woning meer grond rondom de woning gesitueerd is. Naast dezelfde voordelen als een tussenwoning, geeft het ook meer mogelijkheid tot extra privacy. 

Tussenwoning

Een tussenwoning van Fijn Wonen biedt door de grote raampartijen veel licht in de woning. Door de extra geïsoleerde wanden, het dubbele glas, de balansventilatie en de vloerverwarming is de woning niet alleen bijzonder zuinig in gebruik maar ook nog eens heel behaaglijk om in te wonen en te leven.

Twee-onder-een-kap

Onze twee-onder-een-kap woningen hebben alle voordelen van de tussen- en hoekwoningen. Ook hier wordt de mogelijkheid geboden voor een extra raam in de zijgevel en is er ruimte aan de zijkant van de woning voor een grotere tuin. Bij een twee-onder-een-kap woning kunnen bewoners de auto op eigen terrein parkeren en er bestaat zelfs de mogelijkheid om een garage of berging aan de woning vast te zetten.