Fijn voor iedereen

Door onze woningen zelf te produceren garanderen wij leverzekerheid, snelheid en kwaliteit. Ook na aflevering blijven wij betrokken door bewonersconsulenten, energiecoaches, monitoring en een dashboard aan te bieden. Op deze pagina lees je meer over de diensten die wij bieden voor woningcorporaties, vastgoedbeleggers, projectontwikkelaars, gemeenten en bewoners.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op.

Chris Meyer van Coever Vastgoed voor de woningen in Julianadorp
Klanten aan het woord

Chris Meyer over Fijn Wonen

"Het is een investering waar we echt 100% achter staan"

Stefan Wemmenhove - directeur Stepforward - Voor de woningen in Gouda
Klanten aan het woord

Stefan Wemmenhove over Fijn Wonen

"Samen hebben we aan een nieuw stukje 'samenleving' gebouwd. Prachtig!"

Circulaire pop-up wijk wordt uitgebreid met unieke woontoren én nieuwste Fijn Wonen-woningen

Er staat een uniek project op het Suikerterrein in Groningen te gebeuren! In samenwerking met architectenbureau De Zwarte Hond zijn er een bijzondere toren en acht grondgebonden woningen ontworpen.

Passende uitstraling voor elke omgeving

Dat onze woningen en appartementen in een fabriek worden gemaakt, betekent niet dat ze er allemaal hetzelfde uitzien. Integendeel! Binnen ons uitgebreide assortiment zijn miljoenen variaties mogelijk. Neem onze hoogbouw: kies uit een woontoren of galerij, talloze plattegrondtypen en beukmaten, gevelopeningen, gevelstenen, soorten balkons en nog veel meer. We werken samen met gerenommeerde architecten om er zeker van te zijn dat de uitstraling van het project écht iets toevoegt aan de uitstraling van de wijk. Of je nu een oplossing zoekt voor een dorp of stad, buitenwijk of plek in het centrum; er is altijd een passend ontwerp!

Peter Hutten ontmoet Hugo de Jonge in Den Haag

Peter Hutten spreekt minister Hugo de Jonge over woningtekort

Maandag 17 januari sprak Peter Hutten (CEO van Van Wijnen) tijdens een werkbezoek in Den Haag met Hugo de Jonge, de nieuwe minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening. Het werkbezoek was opgezet door Koninklijke Bouwend Nederland en vond plaats bij een groot bouwproject van Heijmans. “Een zinvol, veelbelovend, eerste contact, om samen met de minister iets te kunnen doen aan de woningnood” aldus Hutten.

De Loskade

Kijken in de wijk van de toekomst?

Ben je werkzaam bij een gemeente, corporatie of ontwikkelaar en wil je meer weten over onze producten? Kom dan eens langs op De Loskade; de circulaire wijk waar een groot deel van ons assortiment te vinden is. Van de huurders die er wonen krijgen we doorlopen feedback over hun woonbehoeften van vandaag, morgen en overmorgen. We leiden je graag rond! Boek hieronder een tour. 

Bekijk ook

KerkradeIn voorbereiding

Kerkrade | 28 woningen

In het Limburgse Kerkrade gaan wij 28 woningen realiseren voor Wonen Zuid. Deze woningen zullen 26 oude woningen, die nu in de Schoutstraat en de

RoermondIn voorbereiding

Roermond De Kemp

Het is binnenkort fijn wonen in Roermond. Woningcorporatie Wonen Zuid heeft Fijn Wonen gevraagd om 118 woningen te realiseren in de wijk 'De Kemp'.

DeventerIn voorbereiding

Deventer Steenbrugge

Het is straks fijn wonen in Deventer. In de nieuwbouwwijk Steenbrugge realiseert Fijn Wonen voor Van Wijnen maar liefst 197 woningen. Dit doen we

OudenboschIn voorbereiding

Oudenbosch | 22 woningen

In Oudenbosch is het straks fijn wonen. Daar waar de voetballers van Victoria'03 vroeger hun doelpunten maakten, realiseert Fijn Wonen 22 woningen in

In voorbereiding

Oss | 24 woningen

Voor BrabantWonen gaan wij 24 woningen realiseren aan de Willem Barendszstraat in Oss. Het gaat om 24 tweelaags met kap woningen die