Samen met een aantal gerenommeerde architecten hebben wij een slimme toolset van ‘ingrediënten’ ontwikkeld. Met deze toolset kan voor elk project een passende projectspecifieke uitstraling worden gerealiseerd. Al deze ‘architectuuropties’ hebben wij verwerkt in de door ons ontwikkelde ‘plandesigner’. Hiermee kan Fijn Wonen samen met de klant in een handomdraai een complete woonwijk ontwerpen en de prijs direct afgeven.

Vormgeven tot in detail

Zie jij kans om op dat ene braakliggende terrein een mooie nieuwbouwwijk te bouwen? Maak gebruik van onze plandesigner! Dit is een slimme tool waarmee in slechts een handomdraai complete woonwijken gecreëerd kunnen worden. In de verkennende- en ontwikkelfase van een bouwproces is het van groot belang de grote lijnen van een project in beeld te brengen.

Met onze plandesigner kun je de woningen tot in detail ‘vormgeven’ en personaliseren en een woonwijk tot leven brengen. En de kassabon loopt gelijk mee!

Breng een woonwijk tot leven

In onze plandesigner kun je woningen personaliseren; bepaal de architectuur, kies het type gevel, de kleur van het metselwerk en de voeg, het gewenste energieconcept, etc. Speel met de kleuren en verschillende mogelijkheden om een woonwijk tot leven te brengen. Hoe dit werkt? In de demo van de Fijn Wonen-Plandesigner zie je hoe een perfecte woonwijk wordt samen gesteld.

Start de demo

Meer weten over Fijn Wonen?