Samen met een aantal gerenommeerde architecten hebben wij een slimme toolset van ‘ingrediënten’ ontwikkeld. Met deze toolset kan voor elk project een passende project specifieke uitstraling worden gerealiseerd. Al deze ‘architectuuropties’ hebben wij verwerkt in de door ons ontwikkelde ‘plandesigner’. Hiermee kunnen onze accountmanagers samen met de klant in een handomdraai een complete woonwijk ontwerpen en de prijs direct afgeven.

Vormgeven tot in detail

Zie jij kans om op dat ene braakliggende terrein een mooie nieuwbouwwijk te bouwen? Vul dan het online offerte formulier in en maak, samen met een van onze accountmanagers, een complete woonwijk op in de plandesigner. Dit is een slimme tool waarmee in slechts een handomdraai complete woonwijken gecreëerd kunnen worden. In de verkennende- en ontwikkelfase van een bouwproces is het van groot belang de grote lijnen van een project in beeld te brengen.

Met onze plandesigner kunnen de woningen tot in detail ‘vormgegeven’ en gepersonaliseerd worden. Hiermee wordt de woonwijk echt tot leven gebracht. De kassabon loopt gelijk mee!

Vraag nu een online offerte aan