Zelf je droomwoning samenstellen en dat geheel digitaal!

Benieuwd wat een uitbouw van 1,2 meter met je woning doet, welke afwerking voor de badkamer het beste past of hoe meubels gunstig geplaatst kunnen worden? Met onze gloednieuwe woningconfigurator kan jij straks je nieuwe woning volledig virtueel samenstellen in 3D. Alle mogelijkheden worden direct zichtbaar, inclusief de prijzen. Zo kom je dus als koper nooit voor financiële verrassingen te staan.

Samen met bijvoorbeeld projectontwikkelaars stellen we op dit moment al hele woonwijken geheel naar hun eigen eisen en wensen samen. En als koper van een nieuwbouwwoning van Fijn Wonen, kan jij dus over een tijdje ook je eigen droomhuis digitaal samenstellen met onze configurator. Niet normaal toch?

Nieuwsgierig geworden?

Hoe gaaf is het dat jij als koper vanuit je luie stoel jouw eigen droomwoning kunt samenstellen? Als de nieuwe woningconfigurator live is, worden jouw persoonlijke keuzes doorgegeven aan onze woningfabriek en gaan zij ermee aan de slag! Zo ver is het nu nog niet, maar ben je nieuwsgierig hoe zo'n woningconfigurator ongeveer werkt? Bekijk de demo hiernaast van ons koopproject in het Groningse Tolbert, waar we in het Sintmapark 16 woningen voor Van Wijnen realiseerden.

Meer weten over Fijn Wonen?