Zelf je droomwoning samenstellen en dat geheel digitaal!

Zoals wij samen met bijvoorbeeld projectontwikkelaars een woonwijk geheel naar hun eisen en wensen online visualiseren, kan jij, als koper van een nieuwbouwwoning van Fijn Wonen, over een tijdje ook je eigen droomhuis digitaal samenstellen. Fijn Wonen is op dit moment bezig met de ontwikkeling van een gloednieuwe woningconfigurator waarmee jij straks je nieuwe woning volledig virtueel samenstelt in 3D.

Op deze manier zie je bijvoorbeeld meteen
 wat een uitbouw van 1,2 meter met je woning doet, welke afwerking voor de badkamer het beste past of hoe meubels gunstig geplaatst kunnen worden. Alle mogelijkheden worden direct visueel zichtbaar inclusief de prijzen en zo kom je dus nooit voor financiële verassingen te staan.

Nieuwsgierig geworden?

Hoe gaaf is het dat jij als koper vanuit je luie stoel jouw eigen droomwoning kunt samenstellen? Als de nieuwe woningconfigurator live is, worden jouw persoonlijke keuzes doorgegeven aan onze woningfabriek en gaan zij ermee aan de slag! Zo ver is het nu nog niet, maar ben je nieuwsgierig hoe zo'n woningconfigurator ongeveer werkt? Bekijk de demo hiernaast van ons koopproject in het Groningse Tolbert, waar we in het Sintmapark 16 woningen voor Van Wijnen realiseerden.

Meer weten over Fijn Wonen?