i

Geeft het dashboard geen data weer van de afgelopen periode? Of geeft het dashboard de opwekking van de zonnepanelen niet weer? Dan moet dat zo snel mogelijk worden opgelost. Als je zelf een storing hebt opmerkt, dan kun je de volgende stappen zelf uitvoeren:

Helemaal geen data? Haal de zwarte stekker van de monitoring in de meterkast er 10 seconden uit, en doe hem daarna er weer in. Controleer, als de monitoring is verbonden met je vaste verbinding, of de internetkabel goed is aangesloten op je router van bijvoorbeeld KPN of Ziggo.
Geen data van de zonnepanelen? Controleer of de aardlekschakelaar van de zonnepanelen in de meterkast niet uit staat. Staan alle schakelaren omhoog? Dan is dat niet het probleem.

Is het probleem met deze stappen nog niet opgelost? Neem dan contact op met onze klantenservice door te bellen naar het Fijn Wonen servicenummer: 0800-1219 of vul het formulier in. Doordat we sommige apparaten in je woning in de gaten houden, weet Fijn Wonen vaak al vroeg van een storing. Soms zelfs eerder dan jij als bewoner. In dat geval bellen of mailen wij je om de storing op te lossen. In sommige gevallen kunnen wij je telefonisch helpen, zodat je de storing zelf op kunt lossen. In andere gevallen maken we graag een afspraak met je.

Liever persoonlijk contact

Heb je een vraag?

Vul dit formulier in en wij beantwoorden de vraag zo snel mogelijk

Heb je een storing?

Vul dit formulier in en we helpen je verder

Contactgegevens Fijn Wonen

  • Openingstijden
  • Ma - Vr: 08:00 - 17:00
  • Za - Zo: gesloten