De woning voor iedere levensfase

Dit woningtype is uitgevoerd als één laag met een kap en staat garant voor iedere levensfase. We noemen deze woning daarom levensloopbestendig. Met een royale badkamer en ruime slaapkamer op de begane grond is deze woning niet alleen geschikt voor vandaag, maar ook voor de toekomst. Daarnaast heeft de woning een flexibele indeling van de bovenverdieping en is deze enkel verkrijgbaar in de beukmaat 6.0. 

Render badkamer Levensloopbestendig - Comfort - wc en wasmachine - witte tegels

Sanitaire ruimtes

Fijn Wonen produceert zelf de sanitaire ruimtes (toilet en badkamer). De sanitaire ruimtes zijn gebruiksklaar, van alle gemakken voorzien en comfortabel. Bovendien zijn ze onderhoudsvriendelijk en de techniek en installaties eenvoudig toegankelijk.
De badkamer in de levensloopwoning is op de begane grond gesitueerd en in de basis ‘zorgklaar’. 

  • Badkamer 4,5 m2
  • Keuze uit drie sanitairpakketten: Comfort, Luxe en Excellent
Artist Impression - Keuken - Hoek - Excellent - Magnolia
Keuken in Fijn Wonen woning
Artist Impression - Keuken - Basis hoek - Kashmir

Keuken

De keuken is een belangrijk onderdeel van de woning. Iedere Fijn Wonen-huurwoning wordt voor huurders standaard geleverd met een basiskeuken van Bruynzeel. Samen met onze vaste partner Bruynzeel is een optiepakket samengesteld waardoor iedere bewoner zijn eigen keuken een persoonlijke touch kan geven. Binnen de basis kan er budgetneutraal gekozen worden uit tal van frontjes, grepen en werkbladen. Daarnaast heeft de bewoner de mogelijkheid om de keukenopstelling aan te passen en apparatuur aan te schaffen.

Woonkamer in levensloopbestendige woning

Oppervlakte en indeling

De begane grond bevat een hal met meterkast, technische ruimte en apart toilet, een woonkamer en open keuken. Indien gewenst, kan er een slaapkamer op de begane grond gerealiseerd worden met een deur naar de centraal gelegen badkamer. Vanuit de hal is er ook een deur naar de badkamer mogelijk, waardoor de badkamer vanaf de bovenverdieping eenvoudig toegankelijk is. De woning heeft een ruime woonkamer en open keuken.

  • Vanaf 106 m2
  • Slaapkamer en badkamer op begane grond
  • Verdieping is vrij indeelbaar
  • Aantal woonlagen: 2

Meer informatie over de levensloopbestendige woning.

Plattegronden

Begane grond

Begane grond

Eerste verdieping

Eerste verdieping

Vliering

Vliering

Specificaties

Oppervlakten en inhoud
Aantal woonlagen 2
Diepte woning (buitenmaat)
GBO met beukmaat 5100
GBO met beukmaat 5400
GBO met beukmaat 5700
GBO met beukmaat 6000 106 m2
Inhoud vanaf 373 m3
Interieur
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2 (mogelijkheid tot badkamer op begane grond)
Aantal toiletten 1
Basiskeuken bij huur
Ventilatie en WTW
Exterieur
Buitenberging inbegrepen
Soort dak puntdak
Standaard uitrusting
Dakramen
Handdoekradiator in badkamer
Terreininrichting beukenhaag, erfafscheiding, voetpad, terras
Thermostatische mengkraan en glijstang in badkamer
Verwarming lucht-water-warmtepomp
Vloerverwarming beneden en boven
Vorstvrije buitenkraan
Wandcloset
Eventuele opties
Bijkeuken
Extra dakraam
Luxe keuken
Openslaande deuren naar de tuin
Tweede toilet in badkamer
Uitbouw 1530 mm
101 woningen

Hoekwoning

Iedere Fijn Wonen-woning is verkrijgbaar als hoekwoning. Het voordeel van een hoekwoning is dat er bijvoorbeeld een extra raam mogelijk is in de zijgevel, dit creëert extra veel daglicht in de woning. Daarnaast heeft een hoekwoning in veel gevallen een extra grote tuin, doordat er aan de zijkant en achterzijde van de woning meer grond rondom de woning gesitueerd is. Naast dezelfde voordelen als een tussenwoning, geeft het ook meer mogelijkheid tot extra privacy.

Tussenwoning

Een tussenwoning van Fijn Wonen biedt door de grote raampartijen veel licht in de woning. Door de extra geïsoleerde wanden, het dubbele glas, de balansventilatie en de vloerverwarming is de woning niet alleen bijzonder zuinig in gebruik maar ook nog eens heel behaaglijk om in te wonen en te leven.

Twee-onder-één-kap

Onze twee-onder-een-kap woningen hebben alle voordelen van de tussen- en hoekwoningen. Ook hier wordt de mogelijkheid geboden voor een extra raam in de zijgevel en is er ruimte aan de zijkant van de woning voor een grotere tuin. Bij een twee-onder-een-kap woning kunnen bewoners de auto op eigen terrein parkeren en er bestaat zelfs de mogelijkheid om een garage of berging naast de woning te plaatsen.

Heb je interesse of vragen?

Neem contact met ons op