Een fijne gezinswoning

De favoriet van corporaties! Ondanks de compacte maatvoering biedt dit woningtype alle benodigde ruimte voor één-, tot twee- of zelfs driepersoons huishoudens. Een fijne gezinswoning. De 101-woning is ook verkrijgbaar als levensloopbestendige variant. Dit woningtype is uitgevoerd als één laag met een kap. De woning beschikt over twee slaapkamers op de eerste verdieping en via een vlizotrap is de zolder te bereiken. Door de vele raampartijen kunnen de bewoners genieten van veel lichtinval.

Badkamer - Serie 1 - Comfort pakket - Bruin
Artist Impression - Badkamer woningtype 101 - Bovenaanzicht
Badkamer 101 woning
Toilet begane grond - Comfort pakket - Bruine wand

Sanitaire ruimtes

Fijn Wonen produceert zelf de sanitaire ruimtes (badkamer en toilet). Deze sanitaire ruimtes zijn zeer compleet, gebruiksklaar en van alle gemakken voorzien. Er zijn diverse keuzemogelijkheden in sanitairpakketten, kleurtinten en diverse extra opties om het zo comfortabel mogelijk te maken voor bewoners. 

  • ca. 5 m2
  • Sanitairpakket Comfort afgebeeld 
  • Pakketten: Comfort, Luxe of Excellent
Keuken in Fijn Wonen woning
Artist Impression - Keuken - Hoek - Excellent - Magnolia
Fijn Wonen 3.0 Artist Impression Keuken - Ruw eiken blond

Keuken

De keuken is een belangrijk onderdeel van de woning. Iedere Fijn Wonen-woning wordt voorzien van een keuken. Samen met onze vaste partner Bruynzeel keukens is een keuzepakket samengesteld waardoor iedere bewoner zijn eigen keuken een persoonlijke touch kan geven. Binnen de keukenopstelling kan er gekozen worden uit tal van frontjes, grepen en werkbladen. Daarnaast heeft de bewoner de mogelijkheid om de keukenopstelling aan te passen en extra apparatuur aan te schaffen. 

Afhankelijk van het gekozen woningtype bieden wij diverse opstellingen:

  • Rechte keuken
  • Hoekkeuken
  • Parrallelopstelling
Artist impression - 101 3.0 - Woonkamer - Nature
Artist Impression - 101 3.0 - Entree
Artist Impression - 101 3.0 - Slaapkamer

Oppervlakte en indeling

De woning heeft een ruime woonkamer en open keuken. Door de vele raampartijen kunnen de bewoners genieten van veel lichtinval. De woning beschikt over 2 slaapkamers op de eerste verdieping en via een vlizotrap is de zolder te bereiken. 

  • Vanaf 76,7 m2
  • Slaapkamers: 2
  • Aantal woonlagen: 2

Bekijk in onze 3D tour hoe woningtype 101 eruit ziet.

Plattegronden

Begane grond

Begane grond

Eerste verdieping

Eerste verdieping

Tweede verdieping

Tweede verdieping

Specificaties

Oppervlakten en inhoud
Aantal woonlagen 2
Diepte woning (buitenmaat) 8790 mm
GBO met beukmaat 5100 76,7 m²
GBO met beukmaat 5400 83,7 m²
GBO met beukmaat 5700 87,2 m²
GBO met beukmaat 6000
Inhoud vanaf 273 m³
Interieur
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2
Aantal toiletten 1 (optioneel tweede toilet mogelijk)
Basiskeuken bij huur
Ventilatie en WTW
Exterieur
Buitenberging inbegrepen
Soort dak puntdak
Standaard uitrusting
Dakramen
Handdoekradiator in badkamer
Terreininrichting beukenhaag, erfafscheiding, voetpad, terras
Thermostatische mengkraan en glijstang in badkamer
Verwarming lucht-water-warmtepomp
Vloerverwarming beneden en boven
Vorstvrije buitenkraan
Wandcloset
Eventuele opties
Bijkeuken
Extra dakraam op eerste verdieping
Luxe keuken
Openslaande deuren naar de tuin
Tweede toilet in badkamer
Uitbouw 1530 mm
101 woningen

Hoekwoning

Iedere Fijn Wonen-woning is verkrijgbaar als hoekwoning. Het voordeel van een hoekwoning is dat er bijvoorbeeld een extra raam mogelijk is in de zijgevel, dit creëert extra veel daglicht in de woning. Daarnaast heeft een hoekwoning in veel gevallen een extra grote tuin, doordat er aan de zijkant en achterzijde van de woning meer grond rondom de woning gesitueerd is. Naast dezelfde voordelen als een tussenwoning, geeft het ook meer mogelijkheid tot extra privacy.

Tussenwoning

Een tussenwoning van Fijn Wonen biedt door de grote raampartijen veel licht in de woning. Door de extra geïsoleerde wanden, het dubbele glas, de balansventilatie en de vloerverwarming is de woning niet alleen bijzonder zuinig in gebruik maar ook nog eens heel behaaglijk om in te wonen en te leven.

Twee-onder-één-kap

Onze twee-onder-een-kap woningen hebben alle voordelen van de tussen- en hoekwoningen. Ook hier wordt de mogelijkheid geboden voor een extra raam in de zijgevel en is er ruimte aan de zijkant van de woning voor een grotere tuin. Bij een twee-onder-een-kap woning kunnen bewoners de auto op eigen terrein parkeren en er bestaat zelfs de mogelijkheid om een garage of berging naast de woning te plaatsen.

Levensloopbestendig

Woningtype 101 is ook verkrijgbaar in een levensloopgeschikte variant. Deze variant kent een beukmaat van 6 meter en heeft een badkamer en slaapkamer op de begane grond. Tevens zijn twee slaapkamers op de verdieping gesitueerd. Ideaal voor bewoners die niet of minder in staat zijn om gebruik te maken van de eerste verdieping.

Het is mogelijk om een levensloopwoning te integreren in een woonwijk. Levensloopwoningen hoeven dus niet persé meer bij elkaar te staan. Hierdoor kan er meer diversiteit in de wijk worden gerealiseerd.

Heb je interesse of vragen?

Neem contact met ons op