De ideale gezinswoning

Deze woning biedt alle ruimte die gezinnen nodig hebben door de diepte van de woning. Door de hoge gootlijn is er op de eerste verdieping ruimte voor twee slaapkamers bij een beukmaat van 5.1 en drie slaapkamers bij een beukmaat van 5.4. Ook bevindt zich op deze verdieping een ruime badkamer. De zolder van de woning is bereikbaar via een vaste trap. 

Woningtype 301 is uitgevoerd als twee lagen met een kap. 

Artist Impression - Woonkamer - 201 en 301 - Origin

Plattegrond en indeling

Dit woningtype is uitgevoerd als twee lagen met een kap en biedt alle ruimte die gezinnen nodig hebben door de extra diepte van deze woning. Door de hoge gootlijn is er op de eerste verdieping ruimte voor twee grote slaapkamers bij een beukmaat van 5.1 en drie slaapkamers bij een beukmaat van 5.4. Ook bevindt zich op deze verdieping een ruime badkamer. De zolder van de woning is bereikbaar via een vaste trap. Een uitbouw met eventueel een inpandige bijkeuken behoort tot één van de mogelijkheden, omdat het ontwerp van deze woning nog naar smaak aan te passen is. De verkrijgbare beukmaten zijn 5.1, 5.4 en 5.7 en deze zijn flexibel inzetbaar in één woningblok. 

  • Vanaf 108 m2
  • 2 of 3 slaapkamers afhankelijk van de beukmaat
  • 2 woonlagen met kap
Artist Impression - Badkamer serie 2 en 3 - Comfort - Zonder toilet
Artist Impression - Badkamer serie 2 en 3 - Comfort - met toilet - overview
Artist Impression - Badkamer serie 2 en 3 - Comfort - Douche

Sanitaire ruimtes

Fijn Wonen produceert zelf de sanitaire ruimtes (badkamer en toilet). Deze sanitaire ruimtes zijn zeer compleet, gebruiksklaar en van alle gemakken voorzien. Er zijn diverse keuzemogelijkheden in sanitairpakketten, kleurtinten en diverse extra opties om het zo comfortabel mogelijk te maken voor bewoners.

  • Badkamer ca 7 m2
  • Sanitairpakket Comfort afgebeeld
  • Keuze uit drie sanitairpakketten: Comfort, Luxe en Excellent
Keuken in Fijn Wonen woning
Fijn Wonen 3.0 Artist Impression Keuken - Ruw eiken blond

Keuken

De keuken is een belangrijk onderdeel van de woning. Iedere Fijn Wonen-huurwoning wordt voorzien van een keuken. Samen met onze vaste partner Bruynzeel Keukens is een keuzepakket samengesteld waardoor iedere bewoner zijn eigen keuken een persoonlijke touch kan geven. Binnen de keukenopstelling kan er gekozen worden uit tal van frontjes, grepen en werkbladen. Daarnaast heeft de bewoner de mogelijkheid om de keukenopstelling aan te passen en extra apparatuur aan te schaffen. Afhankelijk van het woningtype bieden wij diverse opstellingen. 

Plattegronden

Begane grond

Begane grond

Eerste verdieping bij beukmaat 5.1

Eerste verdieping bij beukmaat 5.1

Eerste verdieping bij beukmaat 5.4

Eerste verdieping bij beukmaat 5.4

Zolder

Zolder

Specificaties

Oppervlakten en inhoud
Aantal woonlagen 3
Diepte woning (buitenmaat) 9340 mm
GBO met beukmaat 5100 108 m²
GBO met beukmaat 5400 118 m²
GBO met beukmaat 5700 127 m²
GBO met beukmaat 6000
Inhoud vanaf 371 m³
Interieur
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 3
Aantal toiletten 1 (optioneel tweede toilet mogelijk)
Basiskeuken bij huur
Ventilatie en WTW
Exterieur
Buitenberging inbegrepen
Soort dak puntdak
Standaard uitrusting
Dakramen ook 1 op zolder
Handdoekradiator in badkamer
Terreininrichting beukenhaag, erfafscheiding, voetpad, terras
Thermostatische mengkraan en glijstang in badkamer
Verwarming lucht-water-warmtepomp
Vloerverwarming beneden en boven
Vorstvrije buitenkraan
Wandcloset
Eventuele opties
Bijkeuken bij uitbouw
Extra dakraam
Luxe keuken
Openslaande deuren naar de tuin
Tweede toilet in badkamer
Uitbouw 1530 mm

Ook verkrijgbaar als

Hoekwoning

Iedere Fijn Wonen-woning is verkrijgbaar als hoekwoning. Het voordeel van een hoekwoning is dat er bijvoorbeeld een extra raam mogelijk is in de zijgevel, dit creëert extra veel daglicht in de woning. Daarnaast heeft een hoekwoning in veel gevallen een extra grote tuin, doordat er aan de zijkant en achterzijde van de woning meer grond rondom de woning gesitueerd is. Naast dezelfde voordelen als een tussenwoning, geeft het ook meer mogelijkheid tot extra privacy.

Fijn woningen type 201

Tussenwoning

Een tussenwoning van Fijn Wonen biedt door de grote raampartijen veel licht in de woning. Door de extra geïsoleerde wanden, het dubbele glas, de balansventilatie en de vloerverwarming is de woning niet alleen bijzonder zuinig in gebruik maar ook nog eens heel behaaglijk om in te wonen en te leven.

Twee onder 1 kap woning

Twee-onder-één-kap

Onze twee-onder-een-kap woningen hebben alle voordelen van de tussen- en hoek1woningen. Ook hier wordt de mogelijkheid geboden voor een extra raam in de zijgevel en is er ruimte aan de zijkant van de woning voor een grotere tuin. Bij een twee-onder-een-kap woning kunnen bewoners de auto op eigen terrein parkeren en er bestaat zelfs de mogelijkheid om een garage of berging naast de woning te plaatsen.

Heb je interesse of vragen?