Feestelijk moment in Vlissingen

Fijn Wonen voor het eerst in Zeeland

Donderdag 26 november 2020 is de bouw van 21 eengezinswoningen in het plan Broederband in het Scheldekwartier in Vlissingen van start gegaan. Voor het Ecowoningen Fonds van woningfondsbeheerder Credit Linked Beheer worden hier ruime nieuwbouwwoningen door ons gerealiseerd. De bouw gaat razendsnel; de nieuwe huurders kunnen komend voorjaar al van deze energiezuinige woningen genieten!

 

Aangenaam kennis te maken

Nog nooit eerder realiseerden wij woningen in Zeeland. We doen dit in samenwerking met Van Wijnen Projectontwikkeling Zuid. ‘’We laten de inwoners van Vlissingen heel graag zien én ervaren hoe fijn ons woonproduct is.’’ vertelt Herman Boer, directeur projectontwikkeling bij Van Wijnen Zuid. Armand van Ommen, accountmanager voor de regio Zuid-West, voegt daaraan toe: "Ons doel is de leefomgeving voor onze (toekomstige) bewoners zo comfortabel mogelijk te maken.’’ En dat is natuurlijk fijn voor iedereen!

 

Comfortabel voor iedereen

De bouwwerkzaamheden vinden de komende maanden in de wijk Scheldekwartier plaats. Hans Reijersen van Buuren van Credit Linked Beheer vindt het fijn dat de bouw nu officieel van start is gegaan. ‘’De woningen hebben 3 slaapkamers, een woonoppervlakte van 118 of 122 m2 en een ruime achtertuin met berging, ideaal voor gezinnen dus!’’ vertelt hij.

 

Mooie toevoeging

Ook de gemeente Vlissingen is erg blij met de komst van de Fijn Wonen-woningen. Het project is een mooie toevoeging voor de stad en het Scheldekwartier in het bijzonder. ‘’Scheldekwartier is een ruim opgezet plan waar de historie en het maritieme karakter van de stad samenkomen. Met dit nieuwe stadsdeel krijgt Vlissingen haar stadshart terug.’’ aldus John de Jonge, wethouder van de gemeente Vlissingen.

Voor meer informatie over het project: www.wonenopdezeplek.nl

In beeld