Overeenkomst getekend 269 woningen Moerwijk Oost

Overeenkomst getekend 269 nieuwe woningen Moerwijk Oost

Vrijdag 13 december tekende Van Wijnen de samenwerkingsovereenkomst met WOM Den Haag Zuidwest en een Design & Build overeenkomst met Vestia! Aan de Ulenpasstraat in Moerwijk Oost maken verouderde woongebouwen straks plaats voor nieuwe woningen.

56 Fijn Wonen woningen

In totaal gaat het om de sloop van 235 woningen en de ontwikkeling en bouw van 269 nieuwe woningen, waarvan 29 huurappartementen, 87 koopappartementen, 56 Fijn Wonen koop eengezinswoningen en 97 sociale huur appartementen voor Vestia.

Karakteristieke Dudok-stijl

De komende maand werken we aan het uitwerken van het verdere ontwerp. Eind 2020 starten we met de realisatie van de eerste Fijn Wonen koop eengezinswoningen. Aansluitend worden de appartementen gerealiseerd door Van Wijnen Stolwijk. Het wordt een gevarieerde buurt, waar sociale huur-, middeldure huur en koopwoningen samenkomen. De uitstraling van de woningen sluit naadloos aan op de, voor deze wijk, karakteristieke Dudok-stijl.

Symbolische bomen

Als symbool voor de (komende) samenwerking, waar toekomstige bewoners ‘de vruchten van plukken’, planten we drie appelbomen in de wijk. De drie bomen staan tevens symbool voor de drie partijen.