Binnenkort verwacht

Het huidige woningtekort vraagt om een nieuwe manier van bouwen. Daarom bieden wij woningen en appartementen aan die betaalbaar, comfortabel, toekomstbestendig én snel te realiseren zijn. Niet normaal. En we zitten niet stil! Op deze pagina vind je sneak peeks van projecten die er binnenkort aan komen.
Artist Impression - De Broedplaats - Groningen - Vooraanzicht
Artist Impression - De broedplaats - Groningen - GGB en Appartementen
Binnenkort verwacht
Artist Impression - De Broedplaats - Groningen - Vooraanzicht
Artist Impression - Broedplaats gebouw
Artist Impression - Groningen - Broedplats - GGB

Bijzondere toren en 8 grondgebonden woningen in samenwerking met De Zwarte Hond

In samenwerking met De Zwarte Hond is er een bijzonder appartementencomplex ontworpen. Dit project heeft een unieke architectuur, je ziet bijvoorbeeld veel patchwork in de toren waarbij gezocht is naar een differentiatie in het metselwerk. Hierdoor krijgt de toren een opvallend uiterlijk, dat perfect past bij de locatie waar deze gerealiseerd gaat worden. We hebben het hier over een 8-spanner met 7 bouwlagen en daarin 47 appartementen. Op de begane grond wordt de toren voorzien van een commerciële plint. Er zijn 5 verschillende soorten appartementen gebruikt. Op deze pagina vind je meer informatie over de woontoren in het algemeen.

Naast de toren worden er op dit terrein ook 8 grondgebonden woningen gerealiseerd. In de slider hiernaast kun je zien dat ook deze zijn voorzien van het patchwork waardoor het een uniek en opvallend blok met woningen wordt die goed matchen met de hoogbouw. Geen enkele gevel is straks hetzelfde, niet normaal, toch? De woningtypes die in dit project te vinden zijn, zijn:


Woningtype 101 speelt de hoofdrol in deze bosrijke omgeving

In een bosrijke omgeving in het noorden van het land gaan wij binnenkort 18 woningen van het woningtype 101 ontwikkelen. De woningen hebben een beukmaat van 5718 mm. Er wordt gebruik gemaakt van twee kleuren gevelstenen die in zowel horizontaal als verticaal verband geplaatst worden. Dit zorgt voor een speels uiterlijk in elke rij woningen. Ook met de natuur wordt rekening gehouden in dit project. Zo komen er vleermuiskasten op de kopgevels, gierzwaluwkasten op elke noord- en oostgevel en in totaal vijf vogelvides (dakpannen met ruimte voor een nestje van de huismus) per woning op de noord- of oostgevel. 

20 grondgebonden Fijn Wonen 3.0 woningen op een prachtige locatie

In het midden van het land worden binnenkort deze grondgebonden woningen verwacht. Het gaat om 20 woningen uit de 3-serie. De woningen hebben de beukmaten 5098 mm en 5498 mm en worden uitgerust met een gebalanceerd ventilatiesysteem met warmte terug winning (WTW), mechanische toevoer en afvoer. Elke woning wordt in de voortuin voorzien van een plantenbak met beplanting.

77 appartementen in Groningen

Nog een woontoren van Fijn Wonen! Binnenkort vind je in het noorden van het land een woontoren met 77 appartementen. Alle appartementen zijn bestemd voor verhuur in de sociale sector. Het plan grenst aan het Eemskanaal en krijgt de naam Eemstoren. AAS Architecten heeft een schetsontwerp gemaakt van de toren, deze schets is nog niet definitief. Zodra er meer beelden gereed zijn, worden ze hier gedeeld. 

In het schetsontwerp bestaat de woontoren uit veertien bouwlagen met appartementen van ca. 70 m2. Op de begane grond van de toren zijn de bergingen en is er de mogelijkheid om fietsen te parkeren. Bijzonder detail: op de parkeerplaats wordt een gedeelte als mobiliteitshub ingericht met deelauto's. 

De Eemstoren wordt gerealiseerd naast de Tasmantoren. Deze toren is in 2010 door Van Wijnen opgeleverd. De appartementen in deze toren worden sindsdien met succes verhuurd door Lefier. 

Wil jij op de hoogte gehouden worden over deze en andere nieuwe projecten? 

Schrijf je dan nu in!