Onze Fijn Wonen-coaches zijn, als het op nieuwe bewoners aankomt, een betekenisvolle schakel in het geheel. Zij zorgen namelijk voor een warme overdracht van de woning naar de bewoners. Lees hier meer over deze dienst en wat dit voor jou kan betekenen. 
De Fijn Wonen-coaches

Fijn Wonen-coaches Cynthia, Nancy, Charlotte, Marco, Ferry en Isabel

"Naar een gloednieuwe woning verhuizen, moet vooral heel erg leuk zijn!

Lees meer
Fijn Wonen-coach Ferry geeft een bewoner uitleg over de keuken

Fijn Wonen-coach  voor huurders

Bij Fijn Wonen staan de toekomstige bewoners van een huurwoningen er zeker niet alleen voor en krijgen zij, waar nodig, hulp, begeleiding en ondersteuning van onze Fijn Wonen-coaches. Zowel voor als na aflevering van de woning kunnen bewoners bij hen terecht voor de meest uiteenlopende vragen. Bovendien zorgen onze coaches ervoor dat bewoners snel vertrouwd raken met de nieuwe woning en bijbehorende installaties. Op deze manier kunnen zij maximaal profiteren van het wooncomfort en zo duurzaam mogelijk wonen. Meer weten over wat onze Fijn Wonen-coach kan betekenen voor toekomstige huurders? Download het productblad via onderstaande knop.

Ferry in Wolvega
Fijn Wonen-coach Isabel geeft uitleg aan een bewoner

Fijn Wonen-coach voor kopers

Bij Fijn Wonen staan de toekomstige bewoners van een koopwoningen er zeker niet alleen voor. Zij krijgen, waar nodig, hulp, begeleiding en ondersteuning van onze Fijn Wonen-coaches. Zowel voor als na aflevering van de woning kunnen bewoners bij hen terecht voor de meest uiteenlopende vragen. Bovendien zorgen onze coaches ervoor dat bewoners snel vertrouwd raken met de nieuwe woning en bijbehorende installaties. Op deze manier kunnen zij maximaal profiteren van het wooncomfort en zo duurzaam mogelijk wonen. Wat de Fijn Wonen-coaches allemaal kunnen betekenen voor de kopers? Download het productblad via onderstaande knop en lees meer over deze dienst.

Meer weten over onze Fijn Wonen-coaches?