Recent opgeleverd

Met onze nieuwe manier van bouwen, bouwen we sneller, beter, goedkoper én duurzamer. Hierdoor dragen we ons steentje bij aan het oplossen van het woningtekort in Nederland. Als het op nieuwbouwproject aankomt, hebben we er al vele gerealiseerd. Hieronder zie je een overzicht van de Fijn Wonen-projecten die we recent hebben opgeleverd.
Fijn Wonen in Moerwijk
De Dijkjes, Elburg
De Dijkjes in Elburg
Hoekwoningen in Elburg
Woonwijk De Dijkjes in Elburg vanuit de lucht

51 NOM-woningen in Elburg

In Elburg hebben wij 51 NOM-woningen gerealiseerd in de wijk De Dijkjes. De laatste woningen zijn in 2022 aan de huurders van deze wijk opgeleverd in samenwerking met Omnia Wonen. Er zijn hier 45 woningen van het woningtype 101 en daarnaast 6 woningen van het woningtype 201 gerealiseerd. Al deze woningen hebben geen gasaansluiting en de zonnepanelen op het dak wekken gemiddeld evenveel energie op als dat er verbruikt wordt in de woningen. Hierdoor zijn de woningen Nul-op-de-meter (NOM). En dat is fijn voor iedereen!

Den Haag
Den Haag Moerwijk
Den Haag Moerwijk

Moerwijk-West is 56 duurzame woningen rijker

In de wijk Moerwijk-West in Den Haag realiseerden we een combinatie van het 300 (twee lagen met een plat dak) en het 302 (drie lagen met een plat dak) woningtype. In opdracht van Van Wijnen Projectontwikkeling West kwam deze nieuwe woonwijk tot stand waar het inmiddels erg fijn wonen is.

Noordwolde vanuit de lucht
Noordwolde
Rijwoningen in Noordwolde

12 NOM-woningen in Noordwolde

Aan de Pitrietstraat in het Friese Noordwolde hebben wij 12 duurzame en onderhoudsvrije woningen gebouwd. In totaal zijn dit drie blokken van vier woningen van het woningtype 101. De woningen zijn Nul-op-de-meter, waardoor de bewoners nauwelijks tot geen energielasten hebben.

Weten wat jouw mogelijkheden voor een gloednieuwe woonwijk zijn?