Straatje kopen?

Samen met woningcorporaties, projectontwikkelaars en gemeenten werken we aan een oplossing voor het woningtekort. Daarvoor moet het realiseren van woningen en appartementen sneller, beter, goedkoper en duurzamer. Precies om die reden bouwen wij een woningfabriek in Heerenveen. Vanaf 2022 rolt daar elke dag een complete straat met betaalbare en veelzijdige woningen en appartementen uit. Zo'n straatje kopen kan nu al. De mogelijkheden binnen ons nieuwe assortiment zijn namelijk eindeloos! 

Stel jouw straatje samen

Vul het offerte aanvraag formulier in en stel samen met een accountmanager jouw straatje samen in de configurator!

Straatje samenstellen

Woningen en appartementen

Dankzij onze slimme manier van bouwen krijg jij méér voor minder geld. Onze comfortabele woningen en appartementen zijn verkrijgbaar in oneindig veel variaties. Van gebouwvorm tot architectuurstijl, van energieniveau tot afwerkingspakket: alles is te configureren! De woningen zijn bovendien energiezuinig en circulair. Dat betekent dat het energieverbruik en de kosten voor de bewoner laag blijven en dat de woning op een tweede plek, indien nodig, een nieuw leven kan krijgen. 

Een oplossing voor elke gemeente

Om welke wijk het ook gaat, met ons uitgebreide assortiment is er altijd een passende stijl beschikbaar. Dankzij ons slimme bestelproces zijn de woningen en appartementen eenvoudig samen te stellen en in rap tempo te realiseren. Je krijgt vooraf zekerheid over prijs en levertijd. Zodra het plan er ligt, worden de woningen in onze fabriek gemaakt en binnen vijftien dagen op locatie afgeleverd. Heb jij een project beschikbaar of wil je verder praten over de mogelijkheden voor jouw 'straatje'? 

Stel jouw straatje samen