23-10-2019 Door Baukje van der Vlugt

Ken je het Mijn Fijn prestatiedashboard al?

Bij Fijn Wonen is het mogelijk om prestatiegarantie af te nemen op de woningen. Hier hoort een Mijn Fijn prestatiedashboard bij voor de Fijn Wonen-bewoners. Dit is een extra dienst die we leveren aan “onze” bewoners, omdat het aansluit bij onze belofte: betaalbaar wonen. Met het dashboard krijgen bewoners inzicht in hun stroomverbruik en in de hoeveelheid energie die de zonnepanelen opwekken.

Het Mijn Fijn prestatiedashboard is per huishouden toegankelijk via Mijn Fijn, een persoonlijke pagina op onze website voor de bewoner. Wanneer een bewoner hierop inlogt, wordt er een heel overzichtelijk maand- en jaaroverzicht getoond. Op de overige pagina’s zijn meer details te zien over het stroomverbruik, de zonnepanelen en de terug levering.

Door dit inzicht in het stroomverbruik, kunnen onze bewoners bewust omgaan met hun stroom. En dat is fijn voor iedereen! Benieuwd naar het Mijn Fijn prestatiedashboard? Klik op de afbeelding hiernaast voor de instructievideo of lees de veel gestelde vragen door op onderstaande link te klikken.


Meer over het Mijn Fijn prestatiedashboard