20-06-2019 Door Baukje van der Vlugt

Zelf je droomwoning samenstellen met onze configurator

Hoe gaaf is het dat kopers zelf thuis op de bank hun nieuwe droomwoning kunnen samenstellen? Dat kan met de woningconfigurator van Fijn Wonen! Met de configurator kun je je eigen woning virtueel samenstellen in 3D. Zo zie je gelijk hoe de woning eruit komt te zien met bijvoorbeeld een uitbouw van 1,2 of 2,4 meter. Of welke afwerking voor de badkamer het beste bij jou past, hoe de meubels het beste in de woning passen, etc.

Meer informatie over de woningconfigurator van Fijn Wonen

Hoe werkt het?

Alle beschikbare keuzemogelijkheden van Fijn Wonen, en dat zijn er nogal wat, zijn opgenomen in de configurator. Het is een mooie tool om bewoners te ondersteunen bij het maken van de keuzes. Als een bewoner een keuze maakt, wordt dit direct visueel zichtbaar en zelfs in een kassabon getoond. Op deze manier kan men overzichtelijk zien wat de financiële gevolgen zijn. Als de keuzes definitief zijn, wordt het opgeslagen en ingediend. Onze woonconsulent ontvangt vervolgens de wensen en gaat deze verwerken in een opdrachtbevestiging die de bewoner terugkrijgt ter ondertekening.

Samen met Innobrix

We hebben deze configurator ontwikkeld in samenwerking met Innobrix. Innobrix is een online softwaredienst van Smart2IT en draagt bij aan de verdere digitalisering van de woningbouw. Zij zijn voorloper in de digitale markt. Een partij die goed bij Van Wijnen en Fijn Wonen past.

Informatieavond voor bewoners Kleine Hortus Groningen

De toekomstige bewoners van project De Kleine Hortus in Groningen hebben hun woningen al grotendeels op deze manier samengesteld. Ze waren zeer enthousiast over de mogelijkheden en gebruiksvriendelijkheid van de configurator, hoorden we op de informatieavond die afgelopen week heeft plaatsgevonden