Ben je opzoek naar woningen die voor iedere levensfase ingezet kunnen worden? Ontdek onze eenlaags met kap levensloopbestendige woning. Door voor dit woningtype, voorzien van zadeldak en een woonprogramma op de begane grond, te kiezen, zorg jij ervoor dat niet alleen de huidige generatie, maar ook de generaties na ons nog lang in dit woningtype kunnen blijven wonen. Hieronder lees je meer over onze levensloopbestendige variant.

Levensloopbestendige woningen

Geschikt voor iedere levensfase

Maak kennis met de woning voor iedere levensfase. De eenlaags met kap levensloopbestendig is uitgevoerd zoals de naam als zegt: als één laag met een kap en staat hiermee garant voor iedere levensfase. Dat is de reden waarom we dit woningtype levensloopbestendig noemen. Met een ruime slaapkamer en een royale badkamer op de begane grond is deze woning niet alleen geschikt voor vandaag, maar ook voor de toekomst. En niet alleen voor de huidige generatie, maar ook voor de generaties na ons. Dit woningtype is alleen verkrijgbaar in beukmaat 6158.

Specificaties

Levensloopbestendige woning

Beukmaat 6158 mm LLB
Oppervlakte en inhoud
Aantal woonlagen 1
Diepte woning (buitenmaat) 9340 mm
GBO 106 m²
Bruto inhoud 373 m³
Interieur
Aantal slaapkamers 1 beneden, 3 of 3 + berging
Aantal toiletten Altijd 2
Verwarming Lucht-water-warmtepomp
Vloerverwarming Beneden en boven (alleen bij slaapkamer inrichting)
Ventilatie en WTW Standaard
Exterieur
Buitenberging Standaard
Soort dak Zadeldak
Dakramen 2 tot 4
Uitbouw Standaard, optioneel met bijkeuken
Openslaande deuren naar de tuin Standaard

Woningtype in eenlaags met kap levensloopbestendig

  • Woningtype 101 levensloopbestendig
Woonkamer in levensloopbestendige woning
Slaapkamer in levensloopbestendige woning
Levensloopbestendige woning

Oppervlakte en indeling

De woning heeft een woonprogramma op de begane grond. Deze bestaat naast een slaap- en badkamer ook uit een hal met een meterkast en technische ruimte, een apart toilet, een woonkamer en een open keuken. Op de eerste verdieping is een flexibele indeling mogelijk, zo kan je kiezen uit 1 grote ruimte of 2 of 3 kleinere ruimtes.
  • 106 m2
  • Slaapkamers: 1 tot 4
  • Levensloopbestendig

Plattegronden

Begane grond

:

Eerste verdieping 

:

Tweede verdieping

:
Een video weergave van de mogelijkheden voor de badkamer in onze levensloopbestendige woning

Sanitaire ruimtes

Fijn Wonen produceert zelf de sanitaire ruimtes (toilet en badkamer) voor haar woning. Deze sanitaire ruimtes zijn gebruiksklaar, van alle gemakken voorzien en comfortabel. Ze zijn onderhoudsvriendelijk en de techniek en installaties eenvoudig toegankelijk. Bij de levensloopbestendige woning bevinden de sanitaire ruimtes zich op de begane grond, waarbij deze via een deur in de slaapkamer te betreden is.
Artist Impression van een woonkamer met keuken in een eenlaags met kap levensloopbestendige woning
Artist Impression van een keuken die in een hoek van een eenlaags met kap, levensloopbestendige woning geplaatst is
Artist Impression van een keuken die in het midden van een eenlaags met kap, levensloopbestendige woning geplaatst is

Keuken

De keuken is een belangrijk en centraal onderdeel van de levensloopbestendige woning. Iedere Fijn Wonen-huurwoning wordt voor huurders standaard geleverd met een basiskeuken van Bruynzeel. Samen met deze vaste partner is een optiepakket samengesteld waardoor iedere bewoner zijn of haar eigen keuken van een persoonlijke touch kan voorzien. Binnen de basis kan er budgetneutraal gekozen worden uit tal van frontjes, grepen en werkbladen. Daarnaast heeft de bewoner de mogelijkheid om de keukenopstelling aan te passen.

Meer weten over onze woningen?