Woning 101 - Levensloopbestendig

De woning voor iedere levensfase

Vanaf 2020 is ons woningtype 101 ook verkrijgbaar als levensloopbestendig. Met een badkamer en slaapkamer op de begane grond, is onze nieuwe variant niet alleen geschikt voor vandaag, maar ook voor de toekomst. Onze levensloopwoningen zijn er voor iedereen. Met onder meer ruime, drempelloze kamers, een flexibele indeling van de bovenverdieping en een royale badkamer, past de woning bij iedere levensfase, voor jong en oud. 

Woningtype 101 Levensloopgeschikt is uitgevoerd als één laag met een kap. Compact maar zeer zeker fijn!

Oppervlakte en indeling

De begane grond bevat een hal met meterkast, technische ruimte en apart toilet, een woonkamer en open keuken. Indien gewenst, kan er een slaapkamer op de begane grond gerealiseerd worden met een deur naar de centraal gelegen badkamer. Vanuit de hal is er ook een deur naar de badkamer mogelijk, waardoor de badkamer vanaf de bovenverdieping eenvoudig toegankelijk is. De woning heeft een ruime woonkamer en open keuken.

  • Vanaf 101m2
  • Slaapkamer en badkamer op begane grond
  • Verdieping is vrij indeelbaar
  • Aantal woonlagen: 2

Sanitaire ruimtes

Fijn Wonen produceert zelf de sanitaire ruimtes (toilet en badkamer). De sanitaire ruimtes zijn gebruiksklaar, van alle gemakken voorzien en comfortabel. Bovendien zijn ze onderhoudsvriendelijk en de techniek en installaties eenvoudig toegankelijk.
De badkamer in de levensloopwoning is op de begane grond gesitueerd en in de basis ‘zorgklaar’. We bieden optioneel een sanitairpakket aan met zorgvoorzieningen in de vorm van toiletbeugels, douchebeugel en douchezitting.

  • Badkamer 4,5 m2
  • Sanitairpakket Comfort
  • Optioneel sanitairpakket met zorgvoorzieningen
  • Vijf stijlkeuzes

Keuken

De keuken is een belangrijk onderdeel van de woning. Iedere Fijn Wonen-huurwoning wordt voor huurders standaard geleverd met een basiskeuken van Bruynzeel. Samen met onze vaste partner Bruynzeel is een optiepakket samengesteld waardoor iedere bewoner zijn eigen keuken een persoonlijke touch kan geven. Binnen de basis kan er budgetneutraal gekozen worden uit tal van frontjes, grepen en werkbladen. Daarnaast heeft de bewoner de mogelijkheid om de keukenopstelling aan te passen en apparatuur aan te schaffen.

Plattegronden

Begane grond

Eerste verdieping

Eerste verdieping - optioneel 2 slaapkamers

Tweede verdieping

Specificaties

Oppervlakten en inhoud
GBO met beukmaat 6000101 m² Inhoud vanaf365 m³ Diepte woning (buitenmaat)10140 mm Aantal woonlagen2
Begane grond
Badkamer Slaapkamer Toilet Basiskeukenbij huur Vrij indeelbaaroptioneel twee slaapkamers Zoldermet vlizotrap Soort dakpuntdak Buitenberginginbegrepen
Standaard uitrusting
Dakramen Wandcloset Thermostatische mengkraan en glijstangin badkamer Handdoekradiatorin badkamer Vorstvrije buitenkraan Terreininrichtingbeukenhaag, erfafscheiding, voetpad, terras Vloerverwarmingbeneden en boven Verwarminglucht-water-warmtepomp
Eventuele opties
Luxe keuken Houten garage Openslaande deuren naar de tuin Extra dakraamop eerste verdieping

Een greep uit de opties

Luxe keuken

Extra dakraam

Houten garage

Bijkeuken (bij 2400 uitbouw)

Hoekwoning

Iedere Fijn Wonen-woning is verkrijgbaar als hoekwoning. Het voordeel van een hoekwoning is dat er bijvoorbeeld een extra raam mogelijk is in de zijgevel, dit creëert extra veel daglicht in de woning. Daarnaast heeft een hoekwoning in veel gevallen een extra grote tuin, doordat er aan de zijkant en achterzijde van de woning meer grond rondom de woning gesitueerd is. Naast dezelfde voordelen als een tussenwoning, geeft het ook meer mogelijkheid tot extra privacy. 

Tussenwoning

Een tussenwoning van Fijn Wonen biedt door de grote raampartijen veel licht in de woning. Door de extra geïsoleerde wanden, het dubbele glas, de balansventilatie en de vloerverwarming is de woning niet alleen bijzonder zuinig in gebruik maar ook nog eens heel behaaglijk om in te wonen en te leven.

Twee-onder-een-kap

Onze twee-onder-een-kap woningen hebben alle voordelen van de tussen- en hoekwoningen. Ook hier wordt de mogelijkheid geboden voor een extra raam in de zijgevel en is er ruimte aan de zijkant van de woning voor een grotere tuin. Bij een twee-onder-een-kap woning kunnen bewoners de auto op eigen terrein parkeren en er bestaat zelfs de mogelijkheid om een garage of berging aan de woning vast te zetten.

Aardbevingsbestendig wonen

Het is ingrijpend om je niet veilig te voelen in je woning, om in onzekerheid te verkeren over schadeafhandeling en tot slot je vertrouwde plek noodgedwongen te moeten verlaten. Vanuit die gedachte is onze nieuwbouwoplossing niet alleen veilig, maar blijft deze ook heel bij een eventuele aardbeving.
Het grootste voordeel? Rust voor nu en in de toekomst. Bij alles wat we doen stellen we de bewoner centraal. Door te borgen dat de woning naast veilig bij bevingen ook heel blijft, ervaart een bewoner minder overlast en behoudt de woning haar financiële waarde.