Studio

Fijn Wonen kwaliteit, gestapeld

De Fijn Wonen Studio focust op betaalbare flexibiliteit. Onze studio bestaat uit ruimtes en modules die op diverse manieren kunnen worden afgewerkt. Let op: leverbaar vanaf 2021.

De Fijn Wonen Studio is ideaal voor starters, expats, 1 of 2 persoonshuishoudens en vitale 65+ers. Het is een zeer betaalbare en toch comfortabele variant. Bekijk onze Studio-brochure.

Oppervlakte en indeling

De studio bevat één woonlaag, waarin alle ruimte is om fijn te wonen, slapen en douchen. De diverse indelingsvarianten maken de Fijn Wonen Studio’s geschikt voor meerdere doelgroepen en geeft de gebruiker de gewenste ruimte en indeling. De galerij, voorzien van beton en een stalen hekwerk, zijn inbegrepen in de prijs.

    • Vanaf 48 m2
    • Aantal woonlagen: 1

Sanitaire ruimtes

Fijn Wonen produceert zelf de sanitaire ruimtes (toilet en badkamer). De sanitaire ruimtes zijn gebruiksklaar, van alle gemakken voorzien en comfortabel. Bovendien zijn ze onderhoudsvriendelijk en de techniek en installaties eenvoudig toegankelijk.

Keuken

De keuken is een belangrijk onderdeel van de woning. Iedere Fijn Wonen-studio wordt standaard geleverd met een basiskeuken van Bruynzeel. Samen met onze vaste partner Bruynzeel is een optiepakket samengesteld waardoor iedere bewoner zijn eigen keuken een persoonlijke touch kan geven. Binnen de basis kan er budgetneutraal gekozen worden uit tal van frontjes, grepen en werkbladen. Daarnaast heeft de bewoner de mogelijkheid om de keukenopstelling aan te passen en apparatuur aan te schaffen (niet budgetneutrale optie).


Woningtype 001

Plattegronden

Variant 1

Variant 2

Variant 3

Specificaties

Oppervlakten en inhoud
GBO met beukmaat 540048 m² GBO met beukmaat 570051 m² Diepte woning (buitenmaat)8940 mm Aantal woonlagen1
Interieur
Aantal slaapkamers0 Aantal badkamers1 Aantal toiletten1 Ventilatie en WTW Basiskeuken