Wij hebben een oplossing voor het woningtekort!

Ben jij er klaar voor?

Niet normaal

We komen in Nederland meer dan 300.000 woningen tekort. Het is daardoor normaal geworden dat mensen geen betaalbare woning voor zichzelf of hun gezin kunnen vinden. Met de normale bouw halen we deze enorme achterstand niet in. Het moet sneller, beter, goedkoper én duurzamer. Kortom: het is tijd om de branche te veranderen. Bij Fijn Wonen doen we het daarom niet normaal. In onze woningfabriek maken we woningen die betaalbaar, mooi en duurzaam zijn. Daarnaast worden onze woningen razendsnel gebouwd met een voorspelbaar proces.

Corporaties
, ontwikkelaars, beleggers en gemeenten: zijn jullie er klaar voor?

Woningfabriek Heerenveen

Maak kennis met onze woningfabriek

Onze woningen werden al in de fabriek gemaakt, maar dankzij onze nieuwe innovatieve woningfabriek, met een oppervlakte van 14.000 m2, kunnen we de productie opschalen naar 4.000 woningen per jaar. Zo dragen we (letterlijk en figuurlijk) een steentje bij aan het woningtekort in Nederland.


Unieke nieuwbouwwijken aan de lopende band

Wij creëren graag een fijne leefomgeving voor iedereen. Bij ons kies je daarom uit acht woningtypen in tweeëntwintig uitvoeringen. Of het nu om grondgebonden woningen of appartementen gaat: wij leveren altijd hoogwaardige woningen die passen bij de wijk waarin ze geplaatst worden. Ze zijn bovendien energiezuinig en circulair. Dat betekent dat het energieverbruik en de kosten voor de bewoner laag blijven. Dit alles is al mogelijk vanaf € 200.000 v.o.n.

Meer woningen. Lagere bouwprijs. Minder stikstofuitstoot.

Normaal is het bestellen van een woonwijk ingewikkeld

Door het woningtekort in Nederland hebben we geen tijd te verliezen als het om het realiseren van fijne en betaalbare woningen gaat. Daarom maken wij het bestelproces sneller én overzichtelijker. Samen stellen we een offerte op waarbij de totaalprijs meteen duidelijk is. Zodra het plan er ligt, worden de woningen in onze woningfabriek gemaakt en binnen vijftien dagen op locatie afgeleverd. Heb jij een project beschikbaar? Vraag hier een offerte aan

Maarten en Jose

Over de campagne

Het woningtekort gaat niet over stukken grond, langzame vergunningstrajecten of trage, vervuilende bouwers. Het gaat over mensen. Het verhaal van de 38-jarige Maarten die noodgedwongen bij zijn moeder woont, staat symbool voor alle mensen die in een onwenselijke woonsituatie zitten.

Of dat nu bij hun moeder, in een te krap huis met een groot gezin of met drie werkenden in een gedeeld appartement is. Door goedkoper en sneller te bouwen - zonder in te leveren op kwaliteit - kunnen wij bijdragen aan een oplossing voor het woningtekort. We zijn op zoek naar corporaties, ontwikkelaars, beleggers en gemeenten met dezelfde missie. Heb je vragen of wil je meer weten over onze werkwijze? Neem contact met ons op.

Ben jij klaar voor een nieuwe manier van bouwen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de woningfabriek en onze woonproducten.

Aanmelden