"We willen met onze nieuwe manier van bouwen bijdragen aan het oplossen van het woningtekort. Onze woningen zijn, mede dankzij de nieuwe fabriek in Heerenveen, razendsnel te ontwikkelen en realiseren. Hiermee maken we betaalbaar wonen voor meer mensen beschikbaar."

Loop online door de woonwijk van de toekomst

Overzicht Loskade terrein - Broedplaats
Uniek project

Circulaire pop-up wijk wordt uitgebreid met unieke toren én nieuwste Fijn Wonen-woningen

Lees meer
Binnenkort verwacht

Eemstoren. 77 appartementen in Groningen

Nog een woontoren van Fijn Wonen! Binnenkort vind je in het noorden van het land een woontoren met 77 appartementen. Alle appartementen zijn bestemd voor verhuur in de sociale sector.

Meer info
Julianadorp - Fijn Wonen - Tuinen
Laat je inspireren

Julianadorp | 46 woningen

In Julianadorp realiseerden wij voor Van Wijnen 20 huurwoningen EPC 0,0 en 26 koopwoningen EPC 0,4

Meer info
Dinxperlo - Fijn Wonen - Servicedag - Oma en kleindochter voor de woningen

Dinxperlo | 14 woningen

In Dinxperlo realiseerden wij 14 eengezinswoningen. Alle woningen zijn voor de sociale verhuur en zijn energieneutraal (EPC0).

Lees meer

Sneller, beter, goedkoper en duurzamer

Met de normale bouw halen we de achterstand niet in. Het moet anders: sneller, beter, goedkoper en duurzamer. Dit kan met digitalisering en gerobotiseerde industrie. Door slimme producten en een innovatief productieproces zijn wij goedkoper en sneller, zonder in te leveren op uitstraling en wooncomfort. De woningen zijn remontabel en vanzelfsprekend energiezuinig.

Assembleren in plaats van bouwen

Omdat de componenten van de woningen en appartementen in de fabriek gemaakt worden, hoeven ze op de bouwplaats enkel nog in elkaar te worden gezet en levert een nieuwe woonwijk vele malen minder transport en afval op. Bovendien is de prijs van een bouwproject vooraf meteen duidelijk.

Circulaire prestaties in een oogopslag

Onderstaande afbeelding laat zien hoe wij, bij Fijn Wonen, dagelijks werken aan het thema circulariteit. Schuif de verticale lijn van links naar rechts en kom achter het verschil tussen een traditionele gebouwde woning en een circulaire gebouwde woning. Meer weten hierover? Lees het hier!

Keuzevrijheid

Je hebt bij conceptuele bouw steeds meer keuze mogelijkheden, zo ook bij Fijn Wonen! Bij ons heb je maar liefst keuze uit 8 woningtypes in 22 uitvoeringen. Met daarbinnen nog een legio aan keuzemogelijkheden. De architectuurmogelijkheden zijn bijvoorbeeld fors uitgebreid, zodat we met de meest voorkomende stijlen die we kennen in Nederland uit de voeten kunnen. Daarnaast worden er veel nieuwe opties en afwerkpakketten beschikbaar.
Architectuurstijl A - Oud-Hollands
Architectuurstijl B - Jaren 30
Architectuurstijl C - Landelijk-Romantisch
Architectuurstijl D - Eigentijds
Architectuurstijl E - Modern

Architectuurstijlen

De 5 architectuurstijlen die voor ons als leidraad dienen:

  • Oud-Hollands
  • Jaren 30
  • Landelijk-Romantisch
  • Eigentijds 
  • Modern

Hierboven zie je voorbeelden van de architectuurstijlen. Deze stijlen worden ook bij onze appartementen toepast.