Fijn Wonen maakt betaalbaar wonen voor meer mensen beschikbaar

"We willen met onze nieuwe manier van bouwen bijdragen aan het oplossen van het woningtekort. Onze woningen zijn, mede dankzij de nieuwe fabriek in Heerenveen, razendsnel te ontwikkelen en realiseren. Hiermee maken we betaalbaar wonen voor meer mensen beschikbaar."
Woontoren + grondgeboden woningen - Impressie - Virtuele tour
PPO - Lelystad Parkwijk- Blok 6.2
Woontoren - Artist Impression - Wit
Artist Impression - Appartementengebouw - Aan het water
101 woningen Suikerterrein

Loop online door de woonwijk van de toekomst

Sneller, beter, goedkoper en duurzamer

Met de normale bouw halen we de achterstand niet in. Het moet anders: sneller, beter, goedkoper en duurzamer. Dit kan met digitalisering en gerobotiseerde industrie. Door slimme producten en een innovatief productieproces zijn wij goedkoper en sneller, zonder in te leveren op uitstraling en wooncomfort. De woningen zijn remontabel en vanzelfsprekend energiezuinig, voorzien van een warmtepomp waarvan de buitenunit is weggewerkt in de berging. Ook de hoogbouw in ons assortiment is energiezuinig en remontabel. 

Assembleren in plaats van bouwen

Omdat de componenten van de woningen en appartementen in de fabriek gemaakt worden, hoeven ze op de bouwplaats enkel nog in elkaar te worden gezet en levert een nieuwe woonwijk vele malen minder transport en afval op. Bovendien is de prijs van een bouwproject vooraf meteen duidelijk.

Duurzaam én comfortabel wonen

Onze woningen zijn voorzien van triple glas. Hierdoor is de woning optimaal geïsoleerd. Niet alleen tegen de kou, maar ook zorgt het triple glas ervoor dat het geluid van wegverkeer buiten wordt gehouden.

Circulaire prestaties in een oogopslag

Onderstaande afbeelding laat zien hoe wij, bij Fijn Wonen, dagelijks werken aan het thema circulariteit. Schuif de verticale lijn van links naar rechts en kom achter het verschil tussen een traditionele gebouwde woning en een circulaire gebouwde woning. Meer weten hierover? Lees het hier!

Keuzevrijheid

Je hebt bij conceptuele bouw steeds meer keuze mogelijkheden, zo ook bij Fijn Wonen! Bij ons heb je maar liefst keuze uit 8 woningtypes in 22 uitvoeringen. Met daarbinnen nog een legio aan keuzemogelijkheden. De architectuurmogelijkheden zijn bijvoorbeeld fors uitgebreid, zodat we met de meest voorkomende stijlen die we kennen in Nederland uit de voeten kunnen. Daarnaast worden er veel nieuwe opties en afwerkpakketten beschikbaar.

Naast de woningen hebben we ook hoogbouw in ons assortiment. De woontoren en de galerij. Ook voor de appartementen zijn er veel keuzeopties. Zo zijn er voor de woontoren 20 appartemententypes te kiezen en voor de galerij 12. Ook hier zijn er erg veel mogelijkheden in de architectuur. Geen enkel gebouw is hetzelfde. 
Woontoren - Kruispunt - Artist Impression

Woontoren

De woontoren (ook wel toren genoemd) is een appartementencomplex welke vanaf 2 tot maar liefst 14 woonlagen hoog gerealiseerd kan worden. Binnen dit woningtype zijn 20 verschillende appartemententypes mogelijk met een gebruikersoppervlakte van ca. 50 m2 tot ca. 80 m2. De keuze is reuze, en doordat je meerdere appartemententypes kunt combineren is er voor elk wat wils. De toren biedt een fijne woonoplossing voor 1- of 2 persoonshuishoudens die gelijkvloers willen wonen in een appartementencomplex. 

Galerij gebouw - Artist Impression - Donkere Steen

Galerij

De galerij is een hoogbouwcomplex van maximaal 8 woonlagen. Binnen dit complex zijn er 12 verschillende soorten appartemententypes mogelijk met zowel inpandige als uitpandige balkons. Zo kan er gekozen worden voor een appartement in het midden (de kern) van het gebouw of aan de buitenzijdes (de kop) van het gebouw. De appartementen binnen de galerij zijn beschikbaar vanaf ca. 50 m2 tot ca. 80 m2 en zijn hiermee een perfecte oplossing voor 1- of 2 persoonshuishoudens die compact willen wonen. 

Grondgebonden woningen en woontoren in Groningen
PPO - Lelystad Parkwijk - Blok 5.1
Wormerveer aan de Zaan - Mecanoo architecten - Artist Impression
Woningen en woontoren
Woningen type 301

Architectuur

Onze woningen zijn verre van standaard. De vele mogelijkheden in architectuur zorgen voor gevarieerde woonwijken. Doordat we onze woningen zelf produceren, hoef je je niet druk te maken over leverzekerheid, snelheid en kwaliteit. Al zijn onze woningen dankzij ons modulaire productieproces betaalbaar, op comfort wordt nooit ingeleverd. De woningen zien er verre van standaard uit en dat zijn ze van binnen ook niet!