"We willen met onze nieuwe manier van bouwen bijdragen aan het oplossen van het woningtekort. Onze woningen zijn, mede dankzij de nieuwe fabriek in Heerenveen, razendsnel te ontwikkelen en realiseren. Hiermee maken we betaalbaar wonen voor meer mensen beschikbaar."

Loop online door de woonwijk van de toekomst

Artist Impression - Wormerveer aan de Zaan
Binnenkort verwacht

Fijn Wonen in Wormerveer aan de Zaan

"Een nieuwe toekomst aan de Zaan". Een mooie ontwikkeling van Van Wijnen, Mecanoo en Waterland Real Estate in Wormerveer. En een project waar ook Fijn Wonen deel van mag uitmaken! Aan Parteon en WormerWonen leveren wij 198 appartementen op, bestaande uit een 14 laagse, 8-spanner woontoren en twee galerijgebouwen. 

Meer info
Uniek project

Circulaire pop-up wijk wordt uitgebreid met unieke toren én nieuwste Fijn Wonen-woningen

Lees meer
Gevels van de woningen in woonwijk Fluwelenhof in Gouda
Laat je inspireren

Gouda| 24 woningen | EPC0

Aan de Fluwelensingel in Gouda hebben wij 24 eengezinswoningen van het woningtype 301 afgeleverd. Alle woningen zijn energieneutraal (EPC 0). Dit project is tot stand gekomen door een initiatief van Stepforward met HD Groep als gedelegeerd ontwikkelaar. 

Meer info
Levensloopbestendige woningen Oosterwolde
Bouw gestart

Oosterwolde | 15 woningen

In het Gelderse Oosterwolde realiseren wij 15 huurwoningen woningen van het type 101, 101 levensloopbestendig en 201. De woningen vind je straks in het nieuwbouwproject Oosterburgh. 

Lees meer

Sneller, beter, goedkoper en duurzamer

Met de normale bouw halen we de achterstand niet in. Het moet anders: sneller, beter, goedkoper en duurzamer. Dit kan met digitalisering en gerobotiseerde industrie. Door slimme producten en een innovatief productieproces zijn wij goedkoper en sneller, zonder in te leveren op uitstraling en wooncomfort. De woningen zijn remontabel en vanzelfsprekend energiezuinig, voorzien van een warmtepomp waarvan de buitenunit is weggewerkt in de berging.

Assembleren in plaats van bouwen

Omdat de componenten van de woningen en appartementen in de fabriek gemaakt worden, hoeven ze op de bouwplaats enkel nog in elkaar te worden gezet en levert een nieuwe woonwijk vele malen minder transport en afval op. Bovendien is de prijs van een bouwproject vooraf meteen duidelijk.

Circulaire prestaties in een oogopslag

Onderstaande afbeelding laat zien hoe wij, bij Fijn Wonen, dagelijks werken aan het thema circulariteit. Schuif de verticale lijn van links naar rechts en kom achter het verschil tussen een traditionele gebouwde woning en een circulaire gebouwde woning. Meer weten hierover? Lees het hier!

Keuzevrijheid

Je hebt bij conceptuele bouw steeds meer keuze mogelijkheden, zo ook bij Fijn Wonen! Bij ons heb je maar liefst keuze uit 8 woningtypes in 22 uitvoeringen. Met daarbinnen nog een legio aan keuzemogelijkheden. De architectuurmogelijkheden zijn bijvoorbeeld fors uitgebreid, zodat we met de meest voorkomende stijlen die we kennen in Nederland uit de voeten kunnen. Daarnaast worden er veel nieuwe opties en afwerkpakketten beschikbaar.
Architectuurstijl A - Oud-Hollands
Architectuurstijl B - Jaren 30
Architectuurstijl C - Landelijk-Romantisch
Architectuurstijl D - Eigentijds
Architectuurstijl E - Modern

Architectuurstijlen

De 5 architectuurstijlen die voor ons als leidraad dienen:

  • Oud-Hollands
  • Jaren 30
  • Landelijk-Romantisch
  • Eigentijds 
  • Modern

Hierboven zie je voorbeelden van de architectuurstijlen. Deze stijlen worden ook bij onze appartementen toepast.