Oosterwolde | 6 woningen

In het Gelderse Oosterwolde realiseerden 6 koopwoningen van het 201-woningtype. Onderaan deze pagina zie je wat dit woningtype precies inhoudt.

Fijn Wonen in Oosterwolde

Start van de bouw op feestelijke wijze gevierd!

Met het leggen van een grote puzzel werd woensdagmiddag 9 maart 2022 de bouw van nieuwbouwproject Oosterburgh officieel gestart. Wethouder Ben Engberts, gemeente Oldebroek, directeur-bestuurder Fleur Imming van UWOON, commercieel manager Henk Bakker van Van Wijnen en Jan Herm Bouwhuis, accountmanager van Fijn Wonen, legden de puzzelstukken op hun plaats, waarmee de situatietekening van het nieuwbouwplan zichtbaar werd. Ook de toekomstige bewoners van deze nieuwbouwwijk waren van de partij en troffen elkaar op de bouwplaats om te proosten op hun nieuwe woning.  

Maggie en Evert-Jan uit Oosterwolde

''We genieten enorm van dit fijne huis in het mooie Oosterwolde''

Het koude, maar gelukkig zonnige Oosterwolde in Gelderland was de plek waar de bewoners van project Oosterburgh vorige week bij elkaar kwamen. Tijdens de servicedag in de wijk stond de De Frietkiet weer paraat om alle huurders van de huurwoningen van woningcorporatie UWOON, kopers en uitvoerders te voorzien van een vers frietje. Ook Maggie en Evert-Jan die we een tijdje geleden nog verrasten met taart en bloemen tijdens de oplevering van hun nieuwe woning, waren van de partij. We mochten zelfs even binnenkijken in hun Fijn Wonen-woning. ‘’We wonen hier heerlijk en hebben een prachtig, ruim uitzicht vanuit de keuken op de natuur’’ aldus dit tevreden stel.