Halsteren | 39 woningen

In ruil voor 38 oude woningen, komen 39 eengezinswoningen aan de Mozartstraat en Beethovenstraat in Halsteren welke we realiseren voor woningcorporatie Stadlander. ''Elk woonblok is straks uniek, maar de nieuwbouw krijgt geen extreme vormen of kleuren'' aldus Stadlander. ''We kiezen voor een herkenbare uitstraling die goed aansluit bij de bestaande omgeving. Dat ziet je terug in het type woning en het kleurgebruik. Zo bestaan de nieuwbouwwoningen uit twee woonlagen en een kap en werken we met twee verschillende kleuren stenen: oranje en rood-oranje.” Alle woningen in dit project zijn sociale huurwoningen en Nul-op-de-Meter.

Gezinnen vormen de doelgroep voor deze rustige wijk in Halsteren. Daarom is er bij dit project gekozen voor tweelaags met kap woningen. Deze woning biedt alle ruimte die gezinnen nodig hebben. Dit woningtype is uitgevoerd als twee lagen met een kap, heeft een ruime woonkamer, een open keuken en staat bekend als de meest gekozen gezinswoning.

Locatie

Stadlander en Fijn Wonen tekenen symbolische samenwerkingsovereenkomst

In het Noord-Brabantse Halsteren herrijzen volgend jaar 39 duurzame nieuwbouwwoningen. Woningcorporatie Stadlander heeft deze opdracht uitbesteed aan Fijn Wonen. In ruil voor 38 oude woningen komen hier moderne woningen bestaande uit twee woonlagen met daarop een kap. Marc van der Steen, bestuurder van Stadlander en Armand van Ommen, senior accountmanager bij Fijn Wonen, tekenden op maandag 18 december de samenwerkingsovereenkomst voor dit project.

Meer weten over dit project